reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

Dagusia Mamusia - Ja własnie chodzę do niego ;)
Pracuje w przychodni na Pachońskiego.
Rodziłam przy nim w szpitalu Narutowicza ,przy pierwszy dziecku jak dla mnie dobry lekarz ,miły z poczuciem humoru ;)))

reklama
Dziewczyny a znacie jakiegoś lekarza z Żeromskiego?jakiś namiar?
pozdrawiam.

rodziłam w żeromskim - dr Gach i dr Hejnar są z żeromskiego, obaj przyjmują prywatnie,ale dokładnych namiarów nie znam (Hejnar chyba na Kurczaba przyjmuje). Oprócz tego jest pani doktor Nowak, która ma gabinet gdzieś w HUcie - centrum D chyba. ale dokładnie też nie wiem.

A ja chodzę juz od jakiegoś czasu do dr Tadeusza Diaków. Przyjmuje w Scanmedzie na armii krajowej- tam chodzę ja ale terminy sa zabójcze. Z tym że będąc w ciąży dostaję za każdym razem takie pozwolenie na dodatkowe przyjęcie w danym terminie. Przyjmuje też w przychodni femina na os. widok no i pracuje w szpitalu Ujastek.
Witam ja tez chodze to Pana dr Diakowa do Scanmedu przyjmuje również prywatnie na os,Jagielońskim,Polecam

Witam ja tez chodze to Pana dr Diakowa do Scanmedu przyjmuje również prywatnie na os,Jagielońskim,Polecam

Etap leczenia u tego Jegomoscia przeszlam i powiem jedno - ODRADZAM. Pan doktor chyba zatrzymal sie ze swoja wiedza jakies 10-15 lat temu. Jest dobry jezeli nie ma zadnych problemow i komplikacji. A jezeli cos jest nie tak to u wszystkich doszukuje sie hiperprolaktynemii albo nadzerek!!!! Dodam ze chodzilam do scanmedu... a no i te masakryczne kolejki do niego :/ Nigdy nie weszlam o godzinie na ktora bylam zapisana!!!

Poszukuje namiarów na ortopedę w Krakowie. Dostałam od ginekologa skierowanie do ortopedy z racji bólu spojenia jaki nawiedza mnie od jakiegoś czasu. Problem tylko w tym że nie bardzo wiem gdzie mam szukać odpowiedniego specjalisty. Może któraś wie gdzie można się zgłosić z tym problemem?

Etap leczenia u tego Jegomoscia przeszlam i powiem jedno - ODRADZAM. Pan doktor chyba zatrzymal sie ze swoja wiedza jakies 10-15 lat temu. Jest dobry jezeli nie ma zadnych problemow i komplikacji. A jezeli cos jest nie tak to u wszystkich doszukuje sie hiperprolaktynemii albo nadzerek!!!! Dodam ze chodzilam do scanmedu... a no i te masakryczne kolejki do niego :/ Nigdy nie weszlam o godzinie na ktora bylam zapisana!!!
Witam troszke mnie wystraszyłaś tym co piszesz,mam nadzieje że jednak się mylisz bo ja już jestm w siódmym miesiącu i nie chciałabym zieniać lekarza ,tym bardziej że dr pracuje również na Ujastku a tam chce rodzić.Jezeli są jeszcze na forum Panie które chodziły do dr Diakowa to proszę o opinie.Pozdrawiam

Witam troszke mnie wystraszyłaś tym co piszesz,mam nadzieje że jednak się mylisz bo ja już jestm w siódmym miesiącu i nie chciałabym zieniać lekarza ,tym bardziej że dr pracuje również na Ujastku a tam chce rodzić.Jezeli są jeszcze na forum Panie które chodziły do dr Diakowa to proszę o opinie.Pozdrawiam
Wiesz... jesli wszystko jest w porzadku to zostan przy tym lekarzu. Ja pisalam tylko o sytacji kiedy sa jakies komplikacje i problemy.

reklama
A ja kobitki potrzebuję pilnie namiar na ortopedę dziecięcego, oczywiście najlepszego :) moze być prywatnie... plizzzzzzzz

Do góry