reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

gdzieś Ty upchała to dziecie?? mój po porodzie wyglądał tak, jak Twój przed porodem.
Jak ja Wam pokaże swój, to masakra wisielec.jpg
jakiś 38 tc, dzieć ważył 3500...

reklama
Kamcia chyba miałaś większe piersi niż brzuch:szok:
Hmm dobrze byłoby pójść w Twoje ślady:-D tatuś byłby wniebowzięty.
A i nie byłoby problemu z zapięciem się w kurtkę na wiosnę, bo nie wiem jak to będzie, mam raczej dopasowane ubrania.

Na razie u mnie nic, jedynie czuję ,że brzuszek nie zapada się a stawia opór jak siadam.

Sylviontko, spojrzałam na Twój post- zanim przeczytałam treść to zobaczyłam foto- i pomyślałam sobie- nie , no to są chyba trojaczki,w nastym tygodniu taki mega!;-)na szczęscie zaraz doczytałam..

Ostatnia edycja:
sylviontko duży :tak: ale plus ten że wszyscy wiedzieli że jestes w ciąży:-D nie to co u mnie...
hihih
mój po porodzie wyglądał tak

i te cycki wielkie mleczarskie miałam :sorry2:

i dzieć mi wszystko skasował
też bym tak chciała wyglądać po porodzie, może niekoniecznie cyc, ale brzucho...
i pomyśleć, że kiedyś ważyłam 50 kg przy 170 cm... a teraz 64 :( pewnie znowu dojdę do 80 buuu ;(

Vikamcia może jeszcze nadrobisz :) U mnie różnica polega na razie na tym,że w I ciąży-nie mogłam jeść na początku, a teraz jem i to dość często. I może dlatego ten brzusio już mi rośnie w takim tempie. Podobno każda ciąża jest inna ;)
Ważne żeby maluchy zdrowe były w tych naszych brzucholkach :D

Aniaap, karolq ale macie już fajowe brzusie:)

Kamicia rzeczywiście, gdzie ta Twoja Victoria się tam zmieściła, aż niewiarygodne hihi:):szok::szok:

reklama
Alex w plecaku nosiłam:-D

persefona wiesz niby każda inna a moja taka sama:-D
niczym się nie różni prawie tylko tym ze nie mam zgagoi... no i tak samo nawet z wagą byłam przed... ciekawe ile będzie na koniec ciążyy:tak:

Do góry