reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
IMG044.jpgA to mój brzuszek, trochę kanciasty, bo mi się gumka od rajstop odbiła:-) Bobas wg.OM ma niecałe 16 tygodni według USG tydzień więcej ciekawe jak jest naprawdę, bo mnie ten brzuszek to w momencie taki duży się z robił, aż się boję pomyśleć jak będzie na końcu:-D

fajny, moje tez jest raz okragly, raz kanciasty...ale mam znajoma, ktora jest w 7 miesiacu ciazy a wcale po niej nie widac. Chodzi o to, ze przed ciaza byla troszke wieksza ale nie ma typowego ciazowego okraglegu brzuszka tylko 2 wielkie faldy, tak, ze na ckiezarna to ona nie wyglada niestety....

O rany dziewczyny rośniecie w oczach:szok::-D:-D:-D:-D
Przecudne:tak: nawet te malutkie;-)

Vi do 3 razy sztuka;-):-D

Ja jestem przerażona tempem rośnięcia mojego:szok:
Mam macice na wysokości pępka:-p

Ale Ty w brzuszku masz dwie poziomeczki, to brzuszek też ma odpowiednie proporcje. Super mieć jednego bobasa w sobie a co dopiero dwa:-D

Ale piękne brzucholki macie! Maluchy rosną jak na drożdżach!

Kamcia byłam w szoku jak zobaczyłam Twój brzuszek z pierwszej ciąży! Niesamowite, że Ci się w nim zmieściła Viki, która w dodatku była dużym noworodkiem, ale jeszcze bardziej byłam zaskoczona jaki miałaś płaski brzuszek po ciąży! Ty to chyba jesteś stworzona do rodzenia dzieci;-):tak:

koniczynka... super brzusio:-D

poziomki mówisz do 3... 3 już nie będzie jak mam się po raz kolejny tak czuć:-p

Marita może i od rodzenia jestem stworzona.. ale samopoczucie ciążowe z chęcią oddałabym komuś innemu:sorry2::baffled:
nosić bąble mogę pod sobą:-D bo nawet w goleniu nóg i zakładaniu butów nie przeszkadzają...
ale te wymioty i ból głowy... yhhh

ja tak wlasnie slyszalam, ze wielkosc brzucha wcale nie sugeruja rozmiaru dzieciaczka, Dosyc czesto jest tak, ze duze brzuchy- mal edziecko, male brzuchy- duze dziecko. Male czy duze, wazne aby zdrowe, jedni maja jak to sie mowi grubsze kosci inni chudsze, chociaz ja tam nie ukrywam, ze z jednej strony wolalabym troche wiekszeg dzieciaczka to nie balabym sie z nim obchodzic ;))

reklama
to prawda, moja miała prawie 4i pół kilo i sie obchodziłąm jak z kruchutką istotką choć silna była ,
a jak zobaczyłam koleżanki maleństo o połowe mniejsze.. to się za głowę złapałam ze jak ona takie maleństwo ubiera i przebiera:-D moj nigdy taka nie była ,maluska;-)

Do góry