reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Witam, ja też nadrobiłam cały tydzień po ciężkiej pracy:) fajniutkie brzucholki i te mniejsze i te większe. Tylko patrzyć i podziwiać:-)
mój urósł cały cm w ciągu tygodnia, obecnie wynosi 91 cm:) (przypominam iż było 70..)
waga +3kg
biust z 90 na 93 cm..... jutro jadę po nowy biustonosz bo jak już pisałyście zaczyna mi się również "wylewać".. Mogę sie założyć że będę miała równie duży problem z tym zakupem ponieważ nosiłam 70 D, a teraz potrzeba 70 E (obwód w ogóle sie nie zmienił)
maj gad :-(

reklama
fajne wszystkie brzusie, mi juz tez wiecej wyskoczyl. A czy ktoras z Was wie moze jak wysoko umiejscowiona jest macica w 18tyg? Czy dzieciatko nadal jest bardzo nisko tuz nad wzgorkiem lonowym czy moze juz jakos pod pepkiem?

fajne wszystkie brzusie, mi juz tez wiecej wyskoczyl. A czy ktoras z Was wie moze jak wysoko umiejscowiona jest macica w 18tyg? Czy dzieciatko nadal jest bardzo nisko tuz nad wzgorkiem lonowym czy moze juz jakos pod pepkiem?

lekarz mowil mi osttanio, że dzieciątko w drugim trymestrze jest juz wyżej, a dno macicy przypada na polowę drogi między kością łonową a pempkiem ;)

Dołączam swój dowód na to że należę do majówek!!!!
DSC01815.jpgDSC01819.jpgDSC01821.jpg

Podsumowanie: tak wygląda mój brzuszek dokładnie w połowie ciazy, tzn, dzisiaj bo mija nam właśnie 20 tyg. Obwód w jego najszerszej wysokości to 99 cm no mam do przodu 7-8 kg. I wcale mnie to nie martwi!!:-):-):-)

ivana jaki fajny brzuszek, nie da sie ukryć, że majowy ;) A tak jak sie na Ciebie patrzy to faktycznie nie masz co sie przejmować dodatkowymi kilogramami,bo tak czy siak zgrabniocha z ciebie :)

zmobilizowałam się - mój maluch 20 tygodni:)i 3 dni
wymiarów nie podam- bo nadal nie nabyłam centymetra.Ale w normalne spodnie jeszcze wchodzę.
Waga- te 3 kg, które zgubiłam na początku teraz ładnie wróciły, jeszcze 0,6 kg i będzie na zero.I będę już tylko mam nadzieję nabierać:)

ivana - śliczny ,dorodny brzuszek, pewnie często dotykasz go.Ja swoją kulkę przy pępku z uwielbieniem dotykam kiedy tylko mogę, aż się mój pyta- Co się stało, masz taką dziwną minę:-D bo się cieszę sama do siebie.

Załączniki

• 20t 001.jpg
    20t 001.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 76
  • 20t 003.jpg
    20t 003.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry