reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Witajcie,
dołączyłam do grona forumowiczek dziś rano :)
Mój brzuszek jest domkiem od 15 tygodni :) i już nieco wystaje. Niektórzy twierdzą, że w ogóle nie widać, a ci co znali mój płaski brzuszek cmokają do krągłości. Dużo nie przytyłam, bo miałam na początku straszne mdłości, dopiero 1,5 kg na mojej wadze wskoczyło na plusik...

reklama
Zanka 7 uuu nareszcie ktoś przytyły więcej niż ja :-p Tylko, że ja w czerwcu byłam szprycha, odstawiłam plastry i przybyło mi jeszcze lipiec/sierpień, więc w ostatecznym bilansie nie wiem czy nie będzie więcej niż 7 :zawstydzona/y: Aaaa i coś jeszcze, nie wymiotowałam w ogóle, mdłości trwały 4 tygodnie, a ja wciąż jem, jem i jem od samego początku...

Ale u ciebie tego nie widać, masz mały brzuszek! I nie jest tłusty. Ja mam tłusty.

Marzena
flaczek? Chciałabym, ja miałam z powrotem koniec I trymestru :-p Ale faktycznie pamiętam ten niesamowity widok, jak bąbel wyskoczył i brzuch się nagle zapadł, pierwsze moje słowa po porodzie były: ale mam mały brzuch :-D:-D:-D

Witaj Młoda i Piękna. My tu wszystkie piękne i młode ;-)

Ostatnia edycja:
aaniaap może się w tamtym tygodniu bardziej objadłaś albo dziś wciągnęłaś do zdjęcia:):):):) I tak jest ładniusi :)

Hope ja generalnie jestem niska więc rosnący brzuch powoduje że wyglądam okrąglutko jak pączuszek:-)
Ale póki co nie przejmuję się tym, zajmę się sobą po porodzie:tak:
Jak to mawia mój maż : i tak dla Niego jestem najpiękniejszym słonikiem.

A te 7 kg to z jedzenia: na początku ciąży ciągle byłam głodny, wymioty pojawiały się sporadycznie!
Teraz apetyt się ustabilizował ale niczego sobie nie odmawiam :-)

Kochane jakie piekne brzuszki:-) Ja jak na razie 103 cm w pasie i krecha czarna już pod i nad pepkiem:-) Na wadze prawie 80:szok: ale to chyba za sprawa moich hormonów też:-( No nic bedzie odchudzanie ale teraz Maleństwo najważniejsze:-)

reklama
Do góry