reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
p[oziomki widzisz ja np mam 6 pozycji obrazkowych, a w jakiej przeglądarce operujesz?? bo w niektórych się nie da wklejać więcej suwacków
już tam wkleiłam moje usg

Dziewczyny ja jakies 4 miesiace przed ciaza schudlam ok 6kg, teraz przy wzroscie 163cm (zalezy czy z rana czy z wieczora ;-) ) waze 55,5kg ciesze sie, ze schudlam, bo teraz moge odrobic to i byc te 6kg lzejsza w ciazy :-D ogolnie to juz nie moge sie doczekac rosnacego brzuszka jednak baaaardzo sie boje, ze zostanie mi potem zwisajaca skora...kolezanka tak ma...ma 21 lata, a brzuch taki, ze juz nigdy w zyciu nie wyjdzie na plaze...rozstepow ma chyba wiecej, niz wloskow na ciele, ale w sumie nie smarowala sie od razu i wpiepszala na potege, jednak ja i tak mam obawy, bo mam taka urode, ze mam delikatna oponke na brzuszku...:-(

mandrzejczuk , ja się spmarowałam miałam mały brzuszek a rozstępy i tak mi wyszły bo moja skóra ogólnie nie wyćwiczona:-( no i nie dało się zaradzić...
na szczęście nie mam ich dużo , także po 3 iąży sobie pięknie usunę laserowo...:tak:
ale nie mam też za dużo zwisającej skóry , w biodrówkach lekko mi opada na spodnie , ale jak zakładam bluzkę , nawet obcisłą to nie widać nic:no: więc się nie przejmuj , no i przed ciążą też miałam lekką oponkę taka moja uroda a po ciąży mam mniejszy brzuszek:-p
a co do strasznych rozstępów.. to moja bratowa smarowała brzuch po kilkadziesiąt razy dziennie a i tak miała straaaaaaszny bardzo sraszny:baffled:
dookoła ma w kółko pełno takiej pomarszczonej skóry i rozstępy na caluskim brzuchu naprawdę... a smarowała się dużo:tak: i ona urodziła dziecko jak miała 19 lat... a teraz ... stroje jednoczęściowe tylko wchodzą w grę... no i jak złapie skórę w ręke to jakbyś starą mokrą ścierkę ściskała w ręce.. tyle tej skóry jej zwisa
tyle że z ta różnicą że ja np przytyłam tylko 7 kg w ciąży a ona 25:eek: i mało jadła....

Może i ćwiczenia coś dają. Ja byłam zawsze wysportowana - płaski brzuszek, kosteczka, bieganie w wolnym czasie czy basen, tenis. Przy wzroście 175cm ważyłam 56kg. W ciąży przytyłam ponad 18kg i tylko nad brzuchem został mi rozstęp. Wszystko po pół roku się wciągnęło :-)
Tak wyglądałam w 32tc :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 93
haha, a u mnie ani cyc, ani zad...

164,5 (dokładnie mierzone antropometrem na zajęciach) i obecnie 50kg...
jeszcze trochę i też pstryknę fotkę, bo nawet z rana nie wciągnę już do końca brzuszka ;) , widać, że jest tam OBCY haha

Kamcia - nie mogę się nadziwić, gdzie ta Twoja Vi się skrywała....

Po 30-tce już nie jest tak różowo z formą :-p:-D

Waga i wygląd teraz mają mniejsze znaczenie, zobaczymy co komu zostanie po porodzie i wykarmieniu dzieci :eek::-D
Szczególnie gdy patrzę na zmieniające się ciało myślę sobie, na co mi była ta super figurka w czerwcu :rofl2::-D

reklama
heheh no ja tez ostatnio schudlam w koncu powyciagalam minowki tyle se ich nakupowalam i co? Watpie zebym je na przyszle wakacje zalozyla nawet o tym nie marze, ale mam zamiar trzymac ciazowa diete ciagnie mnie jak jasna cholera do fast-foodow ogolnie sni mi sie po nocach musztarda, a pieprz to teraz moj najlepszy przyjaciel :-D ale trzymam sie zjadlam tylko 2 paczki chipsow w przeciagu ostatniego miesiaca, wiec i na fast-foody nie bede sie rzucac, nie chce pootem wygladac jak moja znajoma...nawet moja maz ostatnio tak powiedzial:
"kochanie obiecaj mi cos...ze nie bedziesz po ciazy wygladac tak jak Kaska..."
czyli kolezanka, ktora przytyla 20kg bo wpiepszala same hamburgery i chipsy i zamiast brzucha to ma zwisajaca galarete w rozstepy. :szok: Wiec nie tyle co dla siebie, ale dla tego meza mam zamiar byc sexi w ciazy jak i po, nie chce sie zaniedbac, za duzo wyrzeczen mnie kosztowala figura jaka osiagnelam zeby teraz znowu to zaprzepascic...a rozciagnietego brzucha nie wycwiczy sie tak hop siup

Do góry