reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
U nas tylko my wiemy i całe forum:DD

Dziewczyny przeżyłam szok!! Nosze 42/44 rozmiar mam 176cm wzrostu i myślałam że tak dużo nie warze a tu 92kg!!!!! Jakim cudem się pytam:O

Ostatnia edycja:
Chacha całe forum, będzie nas trochę ludzi ;-) Ja też nikomu jeszcze nie mówiłam. Najpierw chcemy się upewnić, że wszystko jest ok i będzie o czym mówić...

poziomki to dużo nie ważysz:-D
ja noszę 36czasem 38 no i mam 167cm i ważę 55kg:sorry2:

heh hope przypomniałaś mi jak ostatnio też część wiary wiedziała a częśc nie no i raz kumpel przyszedł , a się od kogoś dowiedział i do mnie z tekstem
"to co będzie dzidzi" a ja że tak a on "to który to już tydzień" a ja "8 miesiąć" a on :szok::szok::szok:"cooooo ale gdzie?" :rofl2:
bo nic nie było widać.. hehe a już pod bluzą to już wogóle.. zaraz wam pokażę zdjęcie z paździedrnika...
o tu mam z 28 października , jak byłam na wizycie u lekarza

Załączniki

• P1080210.jpg
    P1080210.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
Aaaa Kamcia bo ty te dzieci to gdzieś w pośladkach ukrywasz :-)
No właśnie, jak to jest z kupnem spodni ciążowych, jeśli normalnie noszę rozmiar 38/M to też taki rozmiar spodni mam kupić? A co jak mi się doopa nie zmieści teraz?

Aaaa Kamcia bo ty te dzieci to gdzieś w pośladkach ukrywasz :-)
No właśnie, jak to jest z kupnem spodni ciążowych, jeśli normalnie noszę rozmiar 38/M to też taki rozmiar spodni mam kupić? A co jak mi się doopa nie zmieści teraz?
zdjęcie wkleiłam wyzej..
no co ty , dupa mi nie urosła ani milimetra i nie przybrała ani grama haha:-D

jedynie mi cycki urosły jak balony:szok:
z tego co wiem to tak , taki rozmiar powinnaś kupić jak nosisz:tak:

ja jak ważyłam 62,64kg to nosiłam 36,38 rozmiar wię taka moja ciężka uroda:D

Hope jeżeli nosisz M to kup M bo ciążówki są i tak luźniejsze.

Vi faktycznie gdzie ten brzuszek!!

możże masz ciężkie kości... ja w sumie też mam w miarę ciężkie.. heh i tłuszczyk na boczkach:-p:zawstydzona/y:

brzuszek , wiesz zostawiałam w domu co by mi za ciężko nie było:rofl2:

reklama
Do góry