reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
wow jaki fajny sympatyczny brzuszek , no i gratuluje zdolności krawieckich bo ja to mam 2 lewe ręce do takich rzeczy krawieckich na szczęście moja mamcia ma i jużmi przerobiła kurtkę plaszcz zimowy taki w którym już nie chodziłam i przechodzę cała zimę , jak sie nie zmieszczę w moja obecną

no ja na szczescie sama sobie takie przerobki roie no i calej rodzinie ;-) maszyne dostalam od tesciowej w prezencie juz pare ladnych lat temu i zawsze tesciowi dziury latam w spodniach. Jak bede miala coreczke to sama bede juz sukienusie szyla :tak:

Witam nową mamusię-super brzusio.

Mandrzejczuk no niezły już Twój brzusio:) Ja również zazdroszczę talentu, ja niestety musiałam odwiedzic krawcowa, żeby mi skróciła jeansy ciążowe.

a dziekuje dziekuje :tak: a brzusio to troche wydety, bo to zdjecie z wieczora robione, ale i tak takiego wielkiego to ja jeszcze nie mialam dzisiaj jakos tak wyjatkowo no i w sumie na glodniaka

mandrzejczuk , mycha i martini śliczne brzusie :tak:

mandrzejczuk powiem Ci ze ja tez zawsze robiłam w pl przeróbki dla wszystkich:tak:
miałam maszynę jak dobrze pamiętam jakąś niemiecką to nawet koleżanki przychodziły na wszyswki:-D
a sama sobie tworzyłam bluzeczki jakich nikt nie miał:-)
a nauczyłam się szyć jak miałam zaledwie 10 lat zawsze to lubiłam..
ale to nie temat na tutaj , chyba że ktoś sobie życzy przeróbkę związaną z wagą ciążową:-D

Mandzrejczuk- pozazdrościć talentu ale tak pozytywnie :-) fajna sprawa tak sobie samemu świetnie radzić z ubraniami a brzusio Twój jest cudny:tak:

A to ja i mój brzusio na Andrzejkach
PB284268.jpg271120103963.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
dziewczyny - jakie ślicznie ciążowe brzusie:):):)takie okrąglutkie i naprawdę już z niczym nie można pomylić - ciąża jak malowana:):):)

reklama
Do góry