reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki:)
Widzę, że coraz więcej zdjęć się pokazuje, w końcu mamy czym już się chwalić.

Ale cudne brzuszki, normalnie nie wiem który podoba mi się bardziej :-) I te efekty specjalne, kwiatki we włosach albo ryjek kota w kadrze :-D:-D:-D Cuda!

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale majowe mamusie są wyjątkowo ładne :-);-)

Witam Was wszystkie serdecznie. Dołączam do zaszczytnego grona majówek 2011:) Jestem początkująca jeśli chodzi o korzystanie z forum więc za wszystkie pomyłki z góry SORRY:sorry: Załączam aktualne zdjęcie mojego balonika z 15/16 tygodnia ciąży. Zdjęcie robiłam wieczorem po kolacji.... z rana faktycznie jest troszkę mniejszy.

Pozdrawiam ciepło wszystkie śliczne brzuszki i maluszki :-)

2.jpg1.jpg

Dzieki Dziewczynki! Brzusia rosna, oj tak! :)
salsera na chlopca powiadasz... no coz... to bylby trzeci :) zobaczymy...
gag co do promiennosci, to od tego jest roz i pare innych mazidelek :)
nie waham sie go uzywac jesli chce wygladac jakos ;)
mandrzejczuk kwiatuszki to natchnienie od Ciebie przeciez, bo masz je na buzce :)
choc nie ukrywam, ze chcialabym zobaczyc jak wszystkie wygladacie, nie tylko od strony brzuszkow :)
choc jak pisze Hope, jestem pewna, ze same piekne Mamuski tu urzeduja :)

reklama
co do spodni ciazowych to ja znalazlam sposob. z racji tego, ze u mnie w sklepach sa takie ciazowe gacie, ze jakbym tak w nich pochodzila to maz na pewno by mnie juz nie tknal nigdy wiecej,:szok: nie wiem czemu ale niektore sklepy ciazowe maja taki asortyment jakby ciezarne chodzily w workach na smieci. No wiec do czego zmierzam, a do tego, ze jako dziedziczka po babci zdolnosci krawieckich :-) wpadlam na pomysl aby przerobic swoje portki. Nie lubie jeansow, ale za to uwielbiam getry, legginsy w kazdej postaci no i pozbawiajac moja letnia spodnice pasa doszylam go do spodni i mam ciazoweczki, ktore nareszcie nie cisna mnie w brzuchala :-D:-D:-D co prawda pas znacznie rozni sie kolorem ale kto mi tam bedzie pod bluzke zagladal ;-) to samo zrobilam z jeansowymi legginsami doszywajac do nich czarny pas ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Do góry