reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

bra no to już nie nabierzesz za dużo, ze dwa może jeszcze i to wszystko.I zejdzie Ci zaraz po urodzeniu;-) albo troszkę później..

reklama
jaipur ty mi tu nie świruj , czytałam twój post, że po porodzie 5 kg ci zeszło ;P ;)
doczytalam to "albo troszkę później" ;))) byle nie zrobiło sie z tego "nigdy" ;))))

Bra hahaha ja mam kur*** prawie 20kg na plusie, a cellulitu nie mam tylko na kostkach i szyi :-D
A moj maz jakis perwers sie zrobil, bo mnie dzisiaj przytulil i powiedzial, ze podoba mu sie u mnie taka tusza, a ja mowie jaka kur** tusza to jest ciaza! :-D A on na to, ze jak dla niego to ja moge te 20kg po ciazy przytyc bo i tak mnie kocha
No i masz tu babo motywacje do chudniecia

Lepi, aina super zdjęcia i piękne brzuszki!!
Bra ja też mam 12 kg na plusie a myślałam ostatnio, ze 10. Coś na końcówce szybciej mi rośnie waga. Mam nadzieje, że max 2 kg jeszcze przytyje.

Ja przytyłam 10 kg.. ale sporo przytyłam przed ciążą. No i teraz przez to że puchnę pewnie jeszcze więcej waga wskazuje. Czuję się jak słoń połączony z hipopotamem. W domu patrzę tylko w lusterko nad umywalką w którym widzę tylko i wyłącznie swoją twarz.. Chyba tylko na niej nie przytyłam. O cellulicie w ogóle nie mówie, bo szkoda słów.. Aż się boję tego co będzie po porodzie. Tym bardziej że to lato będzie ;/

jolkaa ja nie przyjmuję do wiadomości, żebym miała przytyć jeszcze 2 kg... no kuźwa nie i już!
mandrzejczuk ale to dobrze, że masz takiego chopa w domu! tzn mój też mi niby mówi, że wyglądam rewelacyjnie itp itd ale ja swoje wiem ;)

jaipur ty mi tu nie świruj , czytałam twój post, że po porodzie 5 kg ci zeszło ;P ;)
doczytalam to "albo troszkę później" ;))) byle nie zrobiło sie z tego "nigdy" ;))))

no mi to mi, ale Tobie może całość:-D mi już napewno nie..

mandrzejczuk, to nie wiem cieszysz się czy nie z podejścia męża? Czy marudzisz znów:-D
a motywację ma się najlepiej w sobie a nie w kimś innym:)

No ja sie ciesze pewnie, ze tak tylko po kiego mi tak gada jak ja wiem jak wygladam :-D moze dlatego, ze i on ma juz dosyc mojego narzekania, nie narzekalabym tak gdybym wiedziala, ze nie bede miala problemu ze schudnieciem ale ja cale zycie musialam sluchac plotek, ze jestem w ciazy, ze w ciazy wychidzilam za maz i jak w koncu schudlam tak, ze poierwszy raz w zyciu pokazalam goly brzuch na plazy to zaszlam w ciaze no i boje sie, ze juz nie bede taka strzala jak w tamtym roku :-( bo ja mam taki wieeeeeelki cellulit!!! :-(

reklama
mandrzejczuk ja jakiś rok przed ciążą schudłam do wagi 48 kg, tj 6-7 kg i była to moja waga wymarzona. czułam sie cudnie i jak sobie pomyślę, że po porodzie znowu będę w punkcie wyjścia to mi się słabo robi- wiem, że ciężko mi będzie zgubić ten nadprogramowy tłuszczyk. ja kilosy gubię tylko w stresie, kiedy jestem szczęśliwa nie ma bata abym chudła... no chyba, że malutka ze mnie wyciągnie :))) ... chyba będę dużo karmić ;)))))

Do góry