reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Bra hahaha ja mam kur*** prawie 20kg na plusie, a cellulitu nie mam tylko na kostkach i szyi
A moj maz jakis perwers sie zrobil, bo mnie dzisiaj przytulil i powiedzial, ze podoba mu sie u mnie taka tusza, a ja mowie jaka kur** tusza to jest ciaza! A on na to, ze jak dla niego to ja moge te 20kg po ciazy przytyc bo i tak mnie kocha
No i masz tu babo motywacje do chudniecia
A moj maz jakis perwers sie zrobil, bo mnie dzisiaj przytulil i powiedzial, ze podoba mu sie u mnie taka tusza, a ja mowie jaka kur** tusza to jest ciaza! A on na to, ze jak dla niego to ja moge te 20kg po ciazy przytyc bo i tak mnie kocha
No i masz tu babo motywacje do chudniecia
jolkaa1989
Ja przytyłam 10 kg.. ale sporo przytyłam przed ciążą. No i teraz przez to że puchnę pewnie jeszcze więcej waga wskazuje. Czuję się jak słoń połączony z hipopotamem. W domu patrzę tylko w lusterko nad umywalką w którym widzę tylko i wyłącznie swoją twarz.. Chyba tylko na niej nie przytyłam. O cellulicie w ogóle nie mówie, bo szkoda słów.. Aż się boję tego co będzie po porodzie. Tym bardziej że to lato będzie ;/
bra00721
jolkaa ja nie przyjmuję do wiadomości, żebym miała przytyć jeszcze 2 kg... no kuźwa nie i już!
mandrzejczuk ale to dobrze, że masz takiego chopa w domu! tzn mój też mi niby mówi, że wyglądam rewelacyjnie itp itd ale ja swoje wiem
mandrzejczuk ale to dobrze, że masz takiego chopa w domu! tzn mój też mi niby mówi, że wyglądam rewelacyjnie itp itd ale ja swoje wiem
jaipur ty mi tu nie świruj , czytałam twój post, że po porodzie 5 kg ci zeszło ;P
doczytalam to "albo troszkę później" )) byle nie zrobiło sie z tego "nigdy" )))
no mi to mi, ale Tobie może całość mi już napewno nie..
mandrzejczuk, to nie wiem cieszysz się czy nie z podejścia męża? Czy marudzisz znów
a motywację ma się najlepiej w sobie a nie w kimś innym
mandrzejczuk
No ja sie ciesze pewnie, ze tak tylko po kiego mi tak gada jak ja wiem jak wygladam moze dlatego, ze i on ma juz dosyc mojego narzekania, nie narzekalabym tak gdybym wiedziala, ze nie bede miala problemu ze schudnieciem ale ja cale zycie musialam sluchac plotek, ze jestem w ciazy, ze w ciazy wychidzilam za maz i jak w koncu schudlam tak, ze poierwszy raz w zyciu pokazalam goly brzuch na plazy to zaszlam w ciaze no i boje sie, ze juz nie bede taka strzala jak w tamtym roku :-( bo ja mam taki wieeeeeelki cellulit!!! :-(
reklama
bra00721
mandrzejczuk ja jakiś rok przed ciążą schudłam do wagi 48 kg, tj 6-7 kg i była to moja waga wymarzona. czułam sie cudnie i jak sobie pomyślę, że po porodzie znowu będę w punkcie wyjścia to mi się słabo robi- wiem, że ciężko mi będzie zgubić ten nadprogramowy tłuszczyk. ja kilosy gubię tylko w stresie, kiedy jestem szczęśliwa nie ma bata abym chudła... no chyba, że malutka ze mnie wyciągnie )) ... chyba będę dużo karmić ))))