reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

oj dziewczynki dziewczynki!!! Najlepsze odchudzanie to karmienie piersią - przecież dieta karmiących to normalmnie ble a fuj i wogóle, a jeszcze jak dziecko ma skaze to już całkiem ;)
mandrzejczuk weź nie przesadzaj po z Twoim 20 kg na plusie jesteś taka strzała że hioho, to bez ciązy żaden wódz indiański się takiej strzały nie powstydzi !! ;)
bra przy wadze 48 kg to nawet jak przytyjesz z 14 kg to szybciorem zrzucisz, a potem jeszcze będziesz marudzić że zaczynasz spadać poniżej 48 i będziemy Ci musiały diety szukać węglowodanowej na przytytanie :)
ja mam chyba z jakieś 16-18 kg na plusie i mam to w nosie - plan zrzucania kg opracowany - a teraz się obrzeraz ile wlezie bo niedługo makabra i trza będzie jeść papy bez smaku ;)

reklama
Dajcie proszę spokój z kilogramami ja mam na plusie...... 30 :szok:
A tu zdjęcia z 40 tygodnia...
P050511_10.23[03].jpgP050511_10.23[04].jpgP050511_10.23[02].jpg

Rany dziewczyny ja bym chciała tez martwić się że przytyłam 10/12 kg :tak: ale nie bo ja mam już 18+ i liczę się że do porodu jeszcze ze dwa moga dojść:wściekła/y:
Karolka piękna piłeczka, ciekawe gdzie ty chowasz te 30kg

Ostatnia edycja:
Nie ściemniam, dla porównania zdjęcie z 14 tygodnia... jak byłam jeszcze laseeczka i nie mogłam doczekać się brzuszka...
Zdjęcie187.jpg

reklama
Do góry