reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

No cóż, coś w tym jest... U mnie dopiero początek 10 tygodnia a już na tyle widać, że się zaczynają pytania czy aby nie jestem w ciąży :-) Ale tylko ci, co mnie dobrze znają widzą różnicę :-)

reklama
u mnie zaledwie 8 tydz a juz znajomi widza roznice. A co do plci to jest juz ona wiadoma w 8 tyg ciazy ale nie widac jeszcze tego na usg...kurde jak ja tez bym juz chciALA wiedziec co bedzie...

Dziewczyny a jak wasze piersi? Moje są okropne, wielkie, mają dziwny kształt i do tego są jak piersi smerfetki, niebieskie :eek: normalnie ciążowe pełną gębą :eek:

Hope - moje wreszcie SĄ:-D!!! wyjęłam wczoraj wypychacze w pusch-up'ach. Ale bolą w nocy okropnie, juz zaczęłam myśleć o tej kapuście, tylko nie wiem jak M to wytrzyma, bo wieczorem piję eliksir z czosnku, więc z ust - czosnek, a z piersi - kapusta:-D:-D:-Dnormalnie cały warzywnik będzie, M ucieknie gdzie pieprz rośnie, hahaha
a kolor normalny;-)

Tichonek - ja się zgłaszam, ale dopiero po ciąży haha
Uwierz mi,że jakbym mogła to chętnie z Tobą bym się nimi podzieliła:sorry:Wcale nie jest fajnie nosić taki cyc:sorry:A po porodzie będą jeszcze większe:szok:Pamiętam jak Radka urodziłam to się normalnie wstydziłam:zawstydzona/y:Lato,upał,cieniutkie,jasne bluzeczki a tu takie gabaryty i do tego wkładki widać pod bluzką:confused2:I teraz będzie to samo bo podobny termin porodu:sorry:Za to mojemu mężowi nigdy nie za duże:sorry:Prawdziwy samiec:-D:-D

reklama
ja w sumie jestem zadowolona z moich piersi zawsze chciałam rozmiar większe i teraz mam, ale bolą strasznie zwłaszcza w nocy zrobiły się twarde jak głazy i do tego sutki takie ciemniejsze są co do żyłek to widać parę ale nie jest źle

Do góry