reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Kochana, niezła laseczka z ciebie. Super fotki, fajne tło - to chyba ściana w takim kolorze - cudo. No a brzusio śliczne i na pewno słonicą to ty nie jesteś.
My z mężem zrobimy sobie sesję połówkową, a potem kiedyś taką bardziej profesjonalna u fotogara :)

reklama
mandrzejczuk bardzo fajna sesja i w końcu mogłaś spojrzeć na siebie obiektywnym okiem- wyglądasz pięknie- koniec, kropka :)

mandrzejczuk- jejka żeby to głupio nie zabrzmiało ale jaka Ty jesteś śliczna!!! :tak: super sesja ,super wyglądasz ,super brzusio, super piesek i ścianka też super :tak::-D
Nie masz co się martwić o swoją atrakcyjność Twój mąż na pewno jest z Ciebie dumny!

mandrzejczuk Ty slicznoto! pieknie wygladasz!
ciesze sie, ze juz lepiej :)
Buziaki!
zrobcie sobie sesje na golaska, taka subtelna, z jakims kwiatuszkiem czy wstazka na brzuszku :) ja mam takie jedno ulubione swoje z ciazy z Aluskiem, teraz tez, ale jeszcze zbieram pomysly na wiecej odslon :D

Tyle ślicznych brzuszków się pojawiło nie mam jak tego ogarnąć :-D

styna26, Bubbles, natasha33, Mariika, aaniaap, lepidoptera, jolkaa1989, karolka85, Alex2712, mandrzejczuk, sylwia, ViKamciaG, jaipur, bra00721, sroczka24, mandrzejczuk wszystkie wyglądacie prześlicznie tak kwitnąco :-) i te duże brzuchacze i te mniejsze!

Uwielbiam ten wątek

mandrzejczuk jesteś bardzo śliczną kobietą, ale wiem o czym mówisz ja też mam ochotę jak mojego P nie ma w domu jak wraca to mi przechodzi, bo zaczynam myśleć że taki duży brzuch to mu się na pewno nie podoba itd. Mimo że on cały czas powtarza że to nie prawda ja przecież wiem lepiej i nie daję mu się przegadać.

reklama
mandrzejczuk ale ci ta ciąża służy, poprostu pięknie wyglądasz:-)
mówcie co chcecie ale jest jakaś magia w tych naszych wszystkich ciążowych brzuszkach:-D

Do góry