reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Dzieki kochane ;* od razu mi lepiej, tez planujemy taka wspolna profesjonalna sesje u fotografa ale to dopiero jak brzusio bedzie wiekszy. Powiem wam, ze naprawde po tych zdjeciach poprawil mi sie humorek i podniosla tez samoocena tym bardziej, ze maz skakal z tym aparatem jak jakis fotogram z zurnala hahah :-D

reklama
Pozdrawiam wszystkie zarąbiste domki dla dzidziolków i Was kochane mamusie:)
mandrzejczuk............jesteś piękną kobietą....... boszzz..zgrabna, ładna a ten brzunio..:) sam UROK!!!
Poza tym wszystkie jesteście cudownymi kobietami!!! Ciąża dodaje blasku i urody to nie zaprzeczalne.

U mnie 6 kg więcej na wadze i 95 cm w brzuszku :zawstydzona/y: wszystkie rośniemy....

ja.jpg

Dziewczyny...brzuszki pierwsza klasa!!!!!!! Tyle ich tu było,że nawet nie jestem w stanie wszystkich mamusiek wymienić... ;-)
mandrzejczuk - super sesja!!!! ja niestety nie jestem w stanie mojego męża namówić na taką sesje, bo on nie lubi robic zdjęć :-( ale chciałabym za jakieś 2 miesiące zrobić sobie sesję u profesjonalnego fotografa....

mandrzejczuk, świetna sesja, chyba należą ci się klapsy za marudzenie na wygląd:-D

mycha, ładny brzuszek i urocza mamusia:tak:

Bez dwoch zdań, nie widziałam tu jeszcze mamusi której ciąża nie służy:-p

reklama
Mandrzejczuk WOW!!! Jakas Ty sliczna!!!
Az sie moj R do ekranu przykleil bo akurat przechodzil za mna ;) Naprawde ladnie i seksownie wygladasz i brawo dla fotografa za sesje. Jejciu jak ja lubie ten watek. To chyba jedyny ktory nadrabiam w calosci jak wchodze po dluzszej nieobecnosci ;) caluje wszystkie brzusie :*

Ostatnia edycja:
Do góry