reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Kochane obejrzałam chyba wszystkie.. wszystkie jesteście piękne a brzuszki choć różne to naprawdę cudowne. Zazdroszcze Wam biustów.. zawsze byłam płaska i liczyłam na to, że w ciąży chociaż będę się mogła pochwalić dekoltem, ale.. no coś tam urosły ale to nie szczyt moich marzeń he he.. może jeszcze urosną ;) oto dwie fotki w bluzce i bez.. jakoś tak dwa tygodnie temu. całuję wszystkie brzuszki :******

Załączniki

• DSC02697.jpg
    DSC02697.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02721.jpg
    DSC02721.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
sroczka to ty wstawiaj dodatkowo jeszcze aktualne fotki, co byśmy porównanie miały ;))) A brzusio pokaźne, kształtne i okrąglutnie-śliczne. A biustu swojego się nie czepiaj, bo jest jak najbardziej ok- napewno nie płaski :)

A ja odwrotnie im większy brzuszek tym czuję się gorzej ale nie jest to spowodowane tym, że czuję się nie atrakcyjnie. Raczej tym, że ostatnio w krótkim czasie bardzo się powiększył i jest dość nisko co utrudnia mi schylanie i muszę stosować dośc niezgrabne formy siedzenia. A co będzie potem, bo przecież jeszcze długa droga..

Ja na wagę nie wchodzę chyba do końca stycznia. Po Świętach i Sylwestrze się boję :D Mam zdjęcie z 20 tyg ale jeszcze nie na kompie i narazie sił mi brak na zrzucanie :D

A ja odwrotnie im większy brzuszek tym czuję się gorzej ale nie jest to spowodowane tym, że czuję się nie atrakcyjnie. Raczej tym, że ostatnio w krótkim czasie bardzo się powiększył i jest dość nisko co utrudnia mi schylanie i muszę stosować dośc niezgrabne formy siedzenia. A co będzie potem, bo przecież jeszcze długa droga..

eee koniczynko , mi też jest niewygodnie i siedzieć tak jak lubiłam i spać i schylać się ale takich dolegliwości będziemy miały wszystkie coraz więcej i cóż innego nam pozostało jak do nich przywyknąć ;)))

hmm. no dobrze czepiać się już moich cycuszków nie będę ;) mojemu się podobają.. nie mam niestety teaźniejszych ale to tylko dwa tygodnie, nie urósł przez ten czas tak bardzo

Mnie w dwa tygodnie strasznie się powiększył. A oto moje dwa aktualne. Tylko to jedno mało reprezentacyjne, bo jestem w żółtej piżamce ale co tam:laugh2:
IMG003.jpg IMG041.jpg

Załączniki

• IMG017.jpg
    IMG017.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry