reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

no mandrzejczuk Kochana! widzisz, co narobilas? nie tylko swojemu sie podobasz, ale i naszym Panom rowniez! hehe, mojego T zaintrygowal Twoj tatoo (i nie tylko) :)

mycha - sliiiczna Mamusia, fajna biala sukienka, szkoda, ze troszke malo wyrazne, ale czekamy na wiecej! :)

reklama
mycha super zdjecie

Wiec i ja dodaje 23 tc
szerokosc brzuszka 93-94cm

Załączniki

• IMG_1482.jpg
    IMG_1482.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 91
hhahaha dziewczyny opanujcie sie, bo zaraz tak obrosne w piorka, ze z tej radosci wskocze na meza i schodzic nie bede hahah :-D ok moja samoocena wzrosla do maximum jak ja kocham ten watek!!! hahah ale teraz wy musicie takie same zdjecia wrzucic, bo czuje sie jak ekshibicjonistka :-D:-D:-D

mycha z ciebie to dopiero lacha

karolq8 jaka ty zgrabniutka jestes, a brzunio jaki ksztaltny

karolq oczywiście kwitnący wygląd szczęśliwej mamusi i zgrabny brzuszek :)

Bubbles obiecuję że wkrótce wkleję coś wyraźniejszego..muszę dobrze ustawić aparat. A ta sukienka... to UWAGA UWAGA koszulka bieliźniana mojego męża :) :) :) hahahahaha zabrałam mu ją bo mi cieplej pod tuniczki;)
Poza tym dziękuję za wszystkie przemiłe opinie! kocham ten wątek....:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry