reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

śliczne brzuszki dziewczyny, wszystkie mi się podobają.
Kamcia i Jaipur nie martwcie się przynajmniej nie musiałyście iść na sylwestra w jeansach bo u mnie się okazało że w każdej sukience wyglądam jak pasztet.

Ja też niestety i Wigilię i Sylwestra spędziłam w jeansach.. bo nic ciekawego w sklepach nie mogłam znaleźć. Ale za to jutro jadę na badania do Poznania i ruszam szukać ładnej i ciepłej kiecki ;)

reklama
śliczne brzuszki dziewczyny, wszystkie mi się podobają.
Kamcia i Jaipur nie martwcie się przynajmniej nie musiałyście iść na sylwestra w jeansach bo u mnie się okazało że w każdej sukience wyglądam jak pasztet.

ja w sylwestra siedziałam w domu .. sama z D i małą.. wiec bez roznicy w co byłam ubrana:-p nawet się nie malowałam..
założylam ciuszki te w których było mi wygodnie;-)

Ja też w sumie siedziałam w domu tylko że paru znajomych wpadło, i oczywiście wszyscy ślicznie elegancko i seksi poubierani a ja w spodniach, ale kupela która od 5 miesięcy się stara o dzidziusia stwierdziła że chociaż by miała być w pidżamie to wolała by tak z brzuchem niż w jakieś super kiecce i bez dzidziusia. I powiem szczerze zgadzam się z nią w 100%

Styna26 nie przejmuj się, ja też spędziłam Sylwestra w jeansach.... Taki nasz urok w tej chwili, za to następnego Sylwestra spędzimy poubierane jak prawdziwe Królowe z naszymi Maleństwami na rękach....

Dziewczyny wygladacie fantastycznie. Rzeczywiscie brzuszki sa rozne, ale jak widac nie ma to znaczenia, dopoki wiemy, ze nasze dzieci sa zdrowe. Ja przygtylam tylko kilogram a brzuszek mam. Martwie sie tylko, czy to nie ma wplywu na dziecko, ale poki nie to jest ok. Teraz wkraczamy powoli w w szosty miesiac ciazy i sie zacznie prawdziwy przyrost brzucholkow...

bra, słodki brzucholek -fajnie widać jak się zmienia na tych 2 fotkach .I jakie fikuśne majtaski:tak: no, no...seksowna mamuśka.
Co do Sylwka, to fakt, nie było problemu, wcisnęłam swoją starą,małą czarną.Nie wyglądalam rewelacyjnie, jak z wzdęciem,ale co mi tam.Zresztą trudno, lubi się to co się ma.I nie ma co się zamartwiać:)

Jaipur, Kamcia, macie rewelacyjne figurki, tylko pozazdrościć. Nie macie jeszcze problemu z zawiązaniem butów albo goleniem ;-)

Ja też miewam takie dni kiedy nie mogę na siebie patrzeć, ale wtedy powtarzam sobie jak mantrę, nie ja się teraz liczę a dziecko. Po porodzie będzie czas dla nas, na odchudzanie, dietę, picie kawy, piwa, szczególnie dla tych, które nie będą karmić piersią. Czas szybko leci jeszcze odzyskamy nasze ciała ale dziś, dziś jesteśmy dla naszych maleństw.

Hope święta racja!Teraz jesteśmy dla naszych kochanych maluszków :-)

Także mam doła z tego powodu, w ogóle nie czuję się atrakcyjna, tym bardziej że każdy mi mówi że mam duży bęben, ale po chwili stres mi mija.
Będę martwić się tym po porodzie.
Póki co niech maluszek się rozwija maksymalnie kosztem mnie !!!!! :-):-)

Hope święta racja!Teraz jesteśmy dla naszych kochanych maluszków :-)

Także mam doła z tego powodu, w ogóle nie czuję się atrakcyjna, tym bardziej że każdy mi mówi że mam duży bęben, ale po chwili stres mi mija.
Będę martwić się tym po porodzie.
Póki co niech maluszek się rozwija maksymalnie kosztem mnie !!!!! :-):-)
Zgadzam się w 100 procentach :tak:

reklama
A ja Wam powiem, że im moje brzusio większe tym czuję sie lepiej i bardziej sie sobie podobam ;) nie skupiam juz się na tym jak wyglądałam przed ciążą,wiem poprostu, że w najbliższym czasie będę wyglądać inaczej i już ;))))) także głowy do góry, bo niezależnie od wielkości brzuszka wszystkie jesteśmy atrakcyjne, tylko najpierw same musimy w to uwierzyć !!!

Do góry