reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

mandrzejczuk, po mnie może i nie widać, ale mój biust w ciązy to 70E (!), także znam problemy związane z dobraniem biustonosza. Ale co tam, cieszę sie tym co mam, tym, że są obie, tym, że są duże i tym, że jest co nie co do tulania ;)))))

A jesli chodzi o Ciebie to nie wyobrażam sobie jak tak ładna i zgrabna dziewuszka jak ty może sie dołowac czymkolwiek co jest związane z wyglądem. Twój brzuszek jest okrąglutki ale jednocześnie bardzo zgrabny, poprostu uroczy! Spory, ale jesteś bardzo proporcjonalna! Poprostu ślicznie!

reklama
Takie dojce to sa fajne jak sie u kogos widzi ale jakby sie tak postawic w roli nosicielki to na pewno nie jest tak kolorowo, bo taki biust strasznie ciezki musi byc i uciazliwy, mi z 75B uroslo na dosyc spore 75C i juz jest ciezko, bo sa sztywne i nabrzmiale, a z ciuchami to juz wogole masakra, bo wlasnie jak u gory dobre to u dolu nie bardzo i odwrotnie.

A co do brzuszkow to sa zalety i wady, bo duzy nie urosnie to i nie ma problemu z ubraniami, skora tez sie duzo nie naciagnie i nie zmieni, ale z drugiej strony chcialoby sie troszke tego brzuszka zeby go wlasnie pokazac uwydatnic, wy musicie tlumaczyc, ze to juz 6 miesiac, a mnie jak sie pytaja kiedy rodze i jak mowie, ze koniec maja to wszyscy " o boze dopiero? Taki duzy brzuch myslalam, ze juz niedlugo" ;-)

ja wczoraj mialam mega dola, bo przez to, ze jestem gruba w sensie, ze nia mam juz plaskiego brzuszka nie czuje sie wcale seksowna...to znaczy wiem, ze nie wygladam az tak zle, jak czasami inne ciezarne, maz ciagle mi powtarza, ze przed ciaza bylam seksowna, a w ciazy jestem jeszcze bardziej to ja mam jakas blokade psychiczna...nie potrafie sie rozluznic i jak tlyko maz chce sie przytulac to ja sie blokuje...strasznie sie z tym czuje i na prawde jest to dla mnie duzy problem...wczoraj poszlam nawet ubrac taka czarna koszulke, ze moze w takim ubranku bede wygladala na szczuplejsza, ale wygladalam jak slonica-bomba i juz mialam ja sciagac gdy wszedl maz i zaczal sie zachwycac jak super o wogole i chcial zapalic swiatlo zeby mnie obejrzec, a ja nie chcialam i cos peklo i ucieklam z placzem do lazienki...No i taki problem jes u mnie ze nie potrafie sobie z tym poradzic...
(jesli to nie w tym dziele to przesun Kamcia, ale poniekad moje zale zwiazane sa wlasnie z moimi kraglosciami...)

też mi się często zdarza więc chyba to normalne:)))) nie martw się.....nie jesteś sama.....ja też byłam seksownym babskiem przed ciążą, walczyłam o figure i nie miałam na co narzekać.....teraz jestem krówką z cyckami jak mleczarnia:))))) i jak mi się facio przytula to mam tak samo....myślę sobie co on chce od takiego pontona:))))) więc nie jesteś sama:))) już niedługo będzie lepiej.....

natasha... pontona? heh dobre :)

Więc apropo pontonów ;))) to wrzucam tez swoją fotkę, dzisiejszą i jeszcze cieplutką- 19 t 4 dc . Porównując zdjęcia z zeszłego tygodnia brzucholek podniósł się do góry i zaokrąglił ;)))) Rośnij maleństwo rośnij ! ;)))))))) 19 t 4 dc.jpg
a to ubiegły tydzień dla porównania18 t 4 dc.jpg

Ostatnia edycja:
Takie dojce to sa fajne jak sie u kogos widzi ale jakby sie tak postawic w roli nosicielki to na pewno nie jest tak kolorowo, bo taki biust strasznie ciezki musi byc i uciazliwy, mi z 75B uroslo na dosyc spore 75C i juz jest ciezko, bo sa sztywne i nabrzmiale, a z ciuchami to juz wogole masakra, bo wlasnie jak u gory dobre to u dolu nie bardzo i odwrotnie.
tu się zgodze całkowicie..
mi jest naprawdę ciężko.. mam teraz chyba 36DD więc wygląda to komicznie:dry:
naprawdę jak coś zakładam to albo się w cyckach nie mieszczę , albo w brzuchu za luźne... i tak w kółko... masakra jakaś.. cały czas myślę o zmniejszeniu piersi...

A co do brzuszkow to sa zalety i wady, bo duzy nie urosnie to i nie ma problemu z ubraniami, skora tez sie duzo nie naciagnie i nie zmieni, ale z drugiej strony chcialoby sie troszke tego brzuszka zeby go wlasnie pokazac uwydatnic, wy musicie tlumaczyc, ze to juz 6 miesiac, a mnie jak sie pytaja kiedy rodze i jak mowie, ze koniec maja to wszyscy " o boze dopiero? Taki duzy brzuch myslalam, ze juz niedlugo" ;-)

ja wczoraj mialam mega dola, bo przez to, ze jestem gruba w sensie, ze nia mam juz plaskiego brzuszka nie czuje sie wcale seksowna...to znaczy wiem, ze nie wygladam az tak zle, jak czasami inne ciezarne, maz ciagle mi powtarza, ze przed ciaza bylam seksowna, a w ciazy jestem jeszcze bardziej to ja mam jakas blokade psychiczna...nie potrafie sie rozluznic i jak tlyko maz chce sie przytulac to ja sie blokuje...strasznie sie z tym czuje i na prawde jest to dla mnie duzy problem...wczoraj poszlam nawet ubrac taka czarna koszulke, ze moze w takim ubranku bede wygladala na szczuplejsza, ale wygladalam jak slonica-bomba i juz mialam ja sciagac gdy wszedl maz i zaczal sie zachwycac jak super o wogole i chcial zapalic swiatlo zeby mnie obejrzec, a ja nie chcialam i cos peklo i ucieklam z placzem do lazienki...No i taki problem jes u mnie ze nie potrafie sobie z tym poradzic...
(jesli to nie w tym dziele to przesun Kamcia, ale poniekad moje zale zwiazane sa wlasnie z moimi kraglosciami...)

a Ty się nie masz czym przejmować.. jesteś laska w ciąży:tak:i wyglądasz super.. ładna zgrabna, tyle że z brzuszkiem ... :-) a jak Twój mówi że wyglądasz śliucznie to tak jest:tak:
mój też zawsze mówi że w ciąży jestem seksowniejsza... i wogóle...
widocznie tak musi być:-p

ja za to wyglądam.. ani to puszysta , ani ciężarna... nie wiadomo jak mnie określić.. trochę mi brzuch wisi jak usiądę.. i nie wiadomo skąd to się bierze:baffled:

jaipur jeszcze urośnie mi , ale już nie tak dużo...;-) całe szczęście...:-p bo bym się załamała...

mandrzejczuk, sylwia, bra śliczne brzuszki i już bardzo pokaźnie:)

Jaipur i kamcia brzuszki malutkie ale najważniejsze że maluszki rosną sobie zdrowiuteńkie:)

śliczne brzuszki dziewczyny, wszystkie mi się podobają.
Kamcia i Jaipur nie martwcie się przynajmniej nie musiałyście iść na sylwestra w jeansach bo u mnie się okazało że w każdej sukience wyglądam jak pasztet.

reklama
Do góry