reklama
zanka07
Fanka BB :)
hehe widze że sama nie jestem bez brzuszka
tylko Ty masz figurkę po całości szczuplejsza niż ja
slicznie
a jeśli chodzi o moje piersi... to weźcie nie mówcie
bo to mnie dołuje najbardziej
Vi taki biust to tylko i wyłącznie jest atutem, zwłaszcza dka facetów
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Vi taki biust to tylko i wyłącznie jest atutem, zwłaszcza dka facetów
no wlasnie chyba tylko dla facetów..
bo naprawdę jak tak wszystko wyłazi , wylewa się .. nie mieści w stanieki i bluzki,.. a jak założę bluzkę wyglądam jak wyglądam to aż się pokazywać ludziom nie chce
bra00721
no wlasnie chyba tylko dla facetów..
bo naprawdę jak tak wszystko wyłazi , wylewa się .. nie mieści w stanieki i bluzki,.. a jak założę bluzkę wyglądam jak wyglądam to aż się pokazywać ludziom nie chce
Kamcia wiele kobiet chciałoby mieć taki biust jak Ty, to atut !
mandrzejczuk
Takie dojce to sa fajne jak sie u kogos widzi ale jakby sie tak postawic w roli nosicielki to na pewno nie jest tak kolorowo, bo taki biust strasznie ciezki musi byc i uciazliwy, mi z 75B uroslo na dosyc spore 75C i juz jest ciezko, bo sa sztywne i nabrzmiale, a z ciuchami to juz wogole masakra, bo wlasnie jak u gory dobre to u dolu nie bardzo i odwrotnie.
A co do brzuszkow to sa zalety i wady, bo duzy nie urosnie to i nie ma problemu z ubraniami, skora tez sie duzo nie naciagnie i nie zmieni, ale z drugiej strony chcialoby sie troszke tego brzuszka zeby go wlasnie pokazac uwydatnic, wy musicie tlumaczyc, ze to juz 6 miesiac, a mnie jak sie pytaja kiedy rodze i jak mowie, ze koniec maja to wszyscy " o boze dopiero? Taki duzy brzuch myslalam, ze juz niedlugo" ;-)
ja wczoraj mialam mega dola, bo przez to, ze jestem gruba w sensie, ze nia mam juz plaskiego brzuszka nie czuje sie wcale seksowna...to znaczy wiem, ze nie wygladam az tak zle, jak czasami inne ciezarne, maz ciagle mi powtarza, ze przed ciaza bylam seksowna, a w ciazy jestem jeszcze bardziej to ja mam jakas blokade psychiczna...nie potrafie sie rozluznic i jak tlyko maz chce sie przytulac to ja sie blokuje...strasznie sie z tym czuje i na prawde jest to dla mnie duzy problem...wczoraj poszlam nawet ubrac taka czarna koszulke, ze moze w takim ubranku bede wygladala na szczuplejsza, ale wygladalam jak slonica-bomba i juz mialam ja sciagac gdy wszedl maz i zaczal sie zachwycac jak super o wogole i chcial zapalic swiatlo zeby mnie obejrzec, a ja nie chcialam i cos peklo i ucieklam z placzem do lazienki...No i taki problem jes u mnie ze nie potrafie sobie z tym poradzic...
(jesli to nie w tym dziele to przesun Kamcia, ale poniekad moje zale zwiazane sa wlasnie z moimi kraglosciami...)
A co do brzuszkow to sa zalety i wady, bo duzy nie urosnie to i nie ma problemu z ubraniami, skora tez sie duzo nie naciagnie i nie zmieni, ale z drugiej strony chcialoby sie troszke tego brzuszka zeby go wlasnie pokazac uwydatnic, wy musicie tlumaczyc, ze to juz 6 miesiac, a mnie jak sie pytaja kiedy rodze i jak mowie, ze koniec maja to wszyscy " o boze dopiero? Taki duzy brzuch myslalam, ze juz niedlugo" ;-)
ja wczoraj mialam mega dola, bo przez to, ze jestem gruba w sensie, ze nia mam juz plaskiego brzuszka nie czuje sie wcale seksowna...to znaczy wiem, ze nie wygladam az tak zle, jak czasami inne ciezarne, maz ciagle mi powtarza, ze przed ciaza bylam seksowna, a w ciazy jestem jeszcze bardziej to ja mam jakas blokade psychiczna...nie potrafie sie rozluznic i jak tlyko maz chce sie przytulac to ja sie blokuje...strasznie sie z tym czuje i na prawde jest to dla mnie duzy problem...wczoraj poszlam nawet ubrac taka czarna koszulke, ze moze w takim ubranku bede wygladala na szczuplejsza, ale wygladalam jak slonica-bomba i juz mialam ja sciagac gdy wszedl maz i zaczal sie zachwycac jak super o wogole i chcial zapalic swiatlo zeby mnie obejrzec, a ja nie chcialam i cos peklo i ucieklam z placzem do lazienki...No i taki problem jes u mnie ze nie potrafie sobie z tym poradzic...
(jesli to nie w tym dziele to przesun Kamcia, ale poniekad moje zale zwiazane sa wlasnie z moimi kraglosciami...)
mandrzejczuk, ale Ty masz już piekny ciażowy brzuszek, wyglądasz jak zgrabna babka w ciąży. Masz świetny biust, brzuszek i nie zmieniłaś się w klocek, naprawdę pięknie! A komentarzami ludzi to szkoda czasu aby się przejmować.
No ale niestety najgorsze jest to co same sobie ubzduramy,ja mimo mniejszego kalibru,też czasami się zdołuje, że na wadze jest więcej, że brzuch to nie wiadomo co- ni to ciąża ni przejedzenie.Ciężko to zaakceptować, chociaż mój mąż wpatruje się wyraźnie zachwycony i tłumaczy,że w środku rośnie maluch więc będzie mnie więcej i na wadze i na brzuszku.
No ale niestety najgorsze jest to co same sobie ubzduramy,ja mimo mniejszego kalibru,też czasami się zdołuje, że na wadze jest więcej, że brzuch to nie wiadomo co- ni to ciąża ni przejedzenie.Ciężko to zaakceptować, chociaż mój mąż wpatruje się wyraźnie zachwycony i tłumaczy,że w środku rośnie maluch więc będzie mnie więcej i na wadze i na brzuszku.
reklama
mandrzejczuk Ty może tyle nie przytyłaś ale za to brzuchol masz spory:-)
Ja też wszędzie śmigam jak szalona. Przecież nie siedzę w domu i nie plaszczę tyłka. Może dlatego tyle przytyłam bo przestałam ćwiczyć jak dowiedziałam się że jestem w ciąży i nie chodzę od września do pracy z powodu mdłości które też powodowały że musiałam więcej jeść bo po posiłku było mi lepiej. Pozatym mam to po mamie, która też pomimo tego że była chudzinką, dużp przytyła!
Ja się tym nie martwię, lekarz mi nic nie mówi że sporo przytyłam... Moja koleżanka przytyła w pierwszym półroczu 12 kg a teraz jest chudsza niż przed ciążą !!
Wkurza mnie jak ktoś właśnie tak reaguje na tyle kilogramów. Ciąża ciąży nie jest równa!!
Dokładnie kochana.....ja siłownia przynajmniej raz na tydzień, nie jem białego pieczywa, makaronów z białej mąki ewentualnie durum i kolacji też raczej nie...chyba że owoce lub coś lekkego....kazdy ze mnie brechta bo jak jem obiad to mam pół talerza surówki i kotlecik.....żadnych słodkich napojów, czasem sok nie mówiąc o słodyczach...a mimo to mam 8 kg na plusie w 21 tygodniu ciąży.....ale rzuciłam palenie jak sie dowiedziałam ze jestem w ciązy.....mam zaparcia od samego poczatku co też nie jest bez znaczenia....dlatego ciąża ciąży nierówna....niektóre się objadają i mają kg na plusie...nie wiem od czego to zależy.....nie jesteś sama))