reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Miło mi że moja propozycja sie spodobała:-)
Niusia_83 właśnie zastanawiam sie nad taką kaczuszką na patyku lub inną zabawka do pchania.Bardzo mi się one podobaja

reklama
Miło mi że moja propozycja sie spodobała:-)
Niusia_83 właśnie zastanawiam sie nad taką kaczuszką na patyku lub inną zabawka do pchania.Bardzo mi się one podobaja

Naprawde polecam, moj synek bardzo ja lubi. Tania i prosta zabawka a przynosi mu tyle radosci co nie jedna wymyslna;-)

Ostatnia edycja:
moja julka ma taka biedrone do ciagniecia i ja wprost uwielbia natomiat tymi"wymyslnymi" zabawkami nie chce sie bawic:-)
dziewczyny juz zaraz wasze imreski tzn nie wasze:-Dale waszych pociech zycze zeby wszystkie sie udaly i zeby dzieciaczki czerpaly z nich jak najwiecej radosci i prezencikow:-p mam nadzieje ze potem wszystko opowiecie
a teraz z mykam spac pappapa

Grzesio zamiast szczeniaczka-uczniaczka dostała krzesełko-uczydełko.:tak: Bardzo mu się podoba wchodzi na nie, schodzi i naciska na lampkę.:-D Oprócz tego dostał też rowerek-motorek. Średnio mi się to podoba, bo kolejna duża "zabawka" w domu:dry:, ale Grzesiowi się bardzo przypadł do gustu. Wchodzi na niego i każe się wozić (do pedałów jeszcze ma daleko:sorry2:).

Od rodziców Kacper dostał właśnie taki samolot do prowadzenia-bardzo mu się podoba ciąganie-bo wcześniej miał misia. I faktycznie lepsze to czasami niż jakaś "skomplikowana zabawka":tak:
Widzę że i Waszym dzieciom to się podoba.

reklama
No i stalo sie...:-) roczek za nami:-)
Victor dostal od nas rowerek i krowke na biegunach:tak: od jednych znajomych krzeselko fisher price( asiulinka, niewiem czy przypadkiem nie takie jak Twoje;-)) a od drugich znajomych, taka hmmm, jak to opisac, takie kulki ktore leca jak by po zjezdzalni(jak na basenie) i powietrze je wusystrzela w gore...hmm nie wiem czy co z tego opisu zrozumiecie:-D jutro wkleje fotke:tak:
Jako ze mieszkamy poza PL, dziadkowie przeslali tylko telefoniczne zyczenia:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry