reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale sie usmiałam czytając to wszystko:-D:-D:-D:-D:-D
Dodam jeszcze że może kolorek nie ten:-D:happy2::-D;-)
Bo my kobiety tak już mamy że kolor to podstawa baa a nieraz to sprawa życia i śmierci:-D

Marta, i tak trzymaj:-) trzeba walczyc dotad az przystanie na Twoim:-).
Fajna rzecz te organy, my ostatnio bylismy u znajomych i mojemu sie podobaly.

Moje menu na sobotnią impreskę:

• rosołek (na swojsko-wiejskim kurczaku)
  • młode ziemniaczki posypane koperkiem z pieczonym udkiem + mizeria
  • sałatka z zupek Amino
  • sałatka z kurczakiem na ostro
  • wędlinka swojska pieczona
  • jajka w majonezie
  • kompot i napoje
  • szampan dla dzieci Trele Morele
  • no i Tort z bajeranckimi świeczkami
Mam nadzieję,że gościom będzie smakowało;-):tak::happy2:.

Marta, mysle ze bedzie smakowalo gosciom, sama bym zjadla teraz taki obiadek mimo poznej pory:-D

Dziewczyny, a co Wy przygotowujecie:confused: Ja zastanawiam sie czy robic obiad przy stole, czy cos ala szwedzki stol:confused: a moze poprostu tylko na slodko:confused:

Odnosnie tortu, macie juz wybrany? Robicie tradycyjne czy jakies "nie zwykle";-):confused:

Ja myslalam o torcie w ksztalcie ksiazki, na jednej stronie cyferka 1, a na drugiej zdjecie Victorka, ale to z ang cukierni czyli:no:nie wiadomo jak by to smakowalo:confused::-( i kosztuje troszke...
Albo mam babeczke polke, ktora moglaby mi zrobic polski tort(podobno robi smaczne), ale zwykly okragly, tylko z napisem i kolorystyka dla chlopca, bez fotki.

Doradzcie mi co mam zrobic? no i jakie Wy macie pomysly?

mysle ze lepiej ten ksiazka bedzie orginalnie my mielismy barbie i byl przepyszny i kosztowal nas tylko 100 zl ale oplacalo sie na obiad mielismy rosolek ziemniaczki miesko salatke grecka jest przepyszna polecam!!!!! owocowa, jajka faszerowane galaretki drobiowe schab w galarecie i juz sama nie pamietam ciasto paluszki troche chipsow i nie zapomnijce o dekoracji;) powodzenia na waszych roczkach

Hej Dziewczyneczki!!!!

mamy juz wakacje...<hura>:-D:-) piszcie wiec gdzie wybieracie sie na wakacje:confused: jak zamierzacie spedzic wolny czas ze swoimi pociechami:confused: no i jak przetrwac dluga i meczaco podroz:confused:

My w sierpniu wybieramy sie do dziwnowka na tydzien czasu i jak do tej pory przeraza mnie podroz:no: ale postanowilismy z mym lubym ze wyjedziemy w nocy tak zeby mała spala... poradzcie moze jakies miejsca w dziwnowku lub okolicach ktore warto zwiedzic:tak: pozdrawaim buziaczki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry