reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale sie usmiałam czytając to wszystko:-D:-D:-D:-D:-D
Dodam jeszcze że może kolorek nie ten:-D:happy2::-D;-)
Bo my kobiety tak już mamy że kolor to podstawa baa a nieraz to sprawa życia i śmierci:-D

Marta, i tak trzymaj:-) trzeba walczyc dotad az przystanie na Twoim:-).
Fajna rzecz te organy, my ostatnio bylismy u znajomych i mojemu sie podobaly.

Moje menu na sobotnią impreskę:

• rosołek (na swojsko-wiejskim kurczaku)
  • młode ziemniaczki posypane koperkiem z pieczonym udkiem + mizeria
  • sałatka z zupek Amino
  • sałatka z kurczakiem na ostro
  • wędlinka swojska pieczona
  • jajka w majonezie
  • kompot i napoje
  • szampan dla dzieci Trele Morele
  • no i Tort z bajeranckimi świeczkami
Mam nadzieję,że gościom będzie smakowało;-):tak::happy2:.

Marta, mysle ze bedzie smakowalo gosciom, sama bym zjadla teraz taki obiadek mimo poznej pory:-D

Dziewczyny, a co Wy przygotowujecie:confused: Ja zastanawiam sie czy robic obiad przy stole, czy cos ala szwedzki stol:confused: a moze poprostu tylko na slodko:confused:

Odnosnie tortu, macie juz wybrany? Robicie tradycyjne czy jakies "nie zwykle";-):confused:

Ja myslalam o torcie w ksztalcie ksiazki, na jednej stronie cyferka 1, a na drugiej zdjecie Victorka, ale to z ang cukierni czyli:no:nie wiadomo jak by to smakowalo:confused::-( i kosztuje troszke...
Albo mam babeczke polke, ktora moglaby mi zrobic polski tort(podobno robi smaczne), ale zwykly okragly, tylko z napisem i kolorystyka dla chlopca, bez fotki.

Doradzcie mi co mam zrobic? no i jakie Wy macie pomysly?

mysle ze lepiej ten ksiazka bedzie orginalnie my mielismy barbie i byl przepyszny i kosztowal nas tylko 100 zl ale oplacalo sie na obiad mielismy rosolek ziemniaczki miesko salatke grecka jest przepyszna polecam!!!!! owocowa, jajka faszerowane galaretki drobiowe schab w galarecie i juz sama nie pamietam ciasto paluszki troche chipsow i nie zapomnijce o dekoracji;) powodzenia na waszych roczkach

Hej Dziewczyneczki!!!!

mamy juz wakacje...<hura>:-D:-) piszcie wiec gdzie wybieracie sie na wakacje:confused: jak zamierzacie spedzic wolny czas ze swoimi pociechami:confused: no i jak przetrwac dluga i meczaco podroz:confused:

My w sierpniu wybieramy sie do dziwnowka na tydzien czasu i jak do tej pory przeraza mnie podroz:no: ale postanowilismy z mym lubym ze wyjedziemy w nocy tak zeby mała spala... poradzcie moze jakies miejsca w dziwnowku lub okolicach ktore warto zwiedzic:tak: pozdrawaim buziaczki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry