reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Miło mi że moja propozycja sie spodobała:-)
Niusia_83 właśnie zastanawiam sie nad taką kaczuszką na patyku lub inną zabawka do pchania.Bardzo mi się one podobaja

reklama
Miło mi że moja propozycja sie spodobała:-)
Niusia_83 właśnie zastanawiam sie nad taką kaczuszką na patyku lub inną zabawka do pchania.Bardzo mi się one podobaja

Naprawde polecam, moj synek bardzo ja lubi. Tania i prosta zabawka a przynosi mu tyle radosci co nie jedna wymyslna;-)

Ostatnia edycja:
moja julka ma taka biedrone do ciagniecia i ja wprost uwielbia natomiat tymi"wymyslnymi" zabawkami nie chce sie bawic:-)
dziewczyny juz zaraz wasze imreski tzn nie wasze:-Dale waszych pociech zycze zeby wszystkie sie udaly i zeby dzieciaczki czerpaly z nich jak najwiecej radosci i prezencikow:-p mam nadzieje ze potem wszystko opowiecie
a teraz z mykam spac pappapa

Grzesio zamiast szczeniaczka-uczniaczka dostała krzesełko-uczydełko.:tak: Bardzo mu się podoba wchodzi na nie, schodzi i naciska na lampkę.:-D Oprócz tego dostał też rowerek-motorek. Średnio mi się to podoba, bo kolejna duża "zabawka" w domu:dry:, ale Grzesiowi się bardzo przypadł do gustu. Wchodzi na niego i każe się wozić (do pedałów jeszcze ma daleko:sorry2:).

Od rodziców Kacper dostał właśnie taki samolot do prowadzenia-bardzo mu się podoba ciąganie-bo wcześniej miał misia. I faktycznie lepsze to czasami niż jakaś "skomplikowana zabawka":tak:
Widzę że i Waszym dzieciom to się podoba.

reklama
No i stalo sie...:-) roczek za nami:-)
Victor dostal od nas rowerek i krowke na biegunach:tak: od jednych znajomych krzeselko fisher price( asiulinka, niewiem czy przypadkiem nie takie jak Twoje;-)) a od drugich znajomych, taka hmmm, jak to opisac, takie kulki ktore leca jak by po zjezdzalni(jak na basenie) i powietrze je wusystrzela w gore...hmm nie wiem czy co z tego opisu zrozumiecie:-D jutro wkleje fotke:tak:
Jako ze mieszkamy poza PL, dziadkowie przeslali tylko telefoniczne zyczenia:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry