reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczyneczki!!!!

mamy juz wakacje...<hura>:-D:-) piszcie wiec gdzie wybieracie sie na wakacje:confused: jak zamierzacie spedzic wolny czas ze swoimi pociechami:confused: no i jak przetrwac dluga i meczaco podroz:confused:

My w sierpniu wybieramy sie do dziwnowka na tydzien czasu i jak do tej pory przeraza mnie podroz:no: ale postanowilismy z mym lubym ze wyjedziemy w nocy tak zeby mała spala... poradzcie moze jakies miejsca w dziwnowku lub okolicach ktore warto zwiedzic:tak: pozdrawaim buziaczki

U nas to co jest pewne:-Dto kazdy cieply weekend zamierzamy spedzic nad morzem (mamy do niego tylko 1h jazdy) wiec luzik:-) moze pomyslimy o wypadzie do jakiegos cieplego kraju, ale to jeszcze nie wiadomo gdyz nie planujemy wypadow, jak mamy chec jechac to wsiadamy w samochod i poprostu jedziemy:-)
Jesli chodzi o podroz, to mysle ze nie ma sie co martwic, wiadomo ze kazde dziecko znosi ja inaczej...ale tak jak piszesz nocka to dobra pora.
My jechalismy ostatnio z PL do UK i bylo ok, podroz trwala ok 14 godzin, ale na szczescie maly wiekszosc przespal.

reklama
My raczej na słodko bedziemy robić.Tort chcę ze smietany i owoców-zwykły tradycyjny z napisem i swieczką czyli okragły.Zastanawiam sie jeszcze nad przekąskami:confused:

U nas tort jednak bedzie okragly ze smietany z owocami i na zewnatrz obsypany migdalami, do tego kolorystyka jak dla chlopca, swieckza i do tego tzw.petardy, oczywiscie napis i jak sie uda to fotka.
Z ksiazkowego wzoru zrezygnowalismy bo to z angielskiej cukierni, czyli najprawdopodobniej wydali bysmy sporo kasy a dokladnie £75:szok::szok: i pozatym ze wygladal by ladnie to bylby nie do zjedzenia, a ten okragly kosztowac nas bedzie £25 i robiony przez polke ktora jest polecana:tak:
Zdecydowalismy sie robic tylko na slodko i oczywiscie beda balony i czapeczki dla dzieci.

Na prezent kupilismy, szczeniaczka uczniaczka, krowke na biegunach i w tygodniu dokupimy jeszcze rowerek(narazie nie mozemy sie zdecydowac jaki). A poza okazja dostal taki drewniany kwadrat, zalczam fotki;-)

Załączniki

• bcf6_1.jpg
    bcf6_1.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 97
  • 0af5_1.jpg
    0af5_1.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 90
  • fb07_2.jpg
    fb07_2.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 96
U nas tort jednak bedzie okragly ze smietany z owocami i na zewnatrz obsypany migdalami, do tego kolorystyka jak dla chlopca, swieckza i do tego tzw.petardy, oczywiscie napis i jak sie uda to fotka.
Z ksiazkowego wzoru zrezygnowalismy bo to z angielskiej cukierni, czyli najprawdopodobniej wydali bysmy sporo kasy a dokladnie £75:szok::szok: i pozatym ze wygladal by ladnie to bylby nie do zjedzenia, a ten okragly kosztowac nas bedzie £25 i robiony przez polke ktora jest polecana:tak:
Zdecydowalismy sie robic tylko na slodko i oczywiscie beda balony i czapeczki dla dzieci.

Na prezent kupilismy, szczeniaczka uczniaczka, krowke na biegunach i w tygodniu dokupimy jeszcze rowerek(narazie nie mozemy sie zdecydowac jaki). A poza okazja dostal taki drewniany kwadrat, zalczam fotki;-)
Szczeniaczek jest fajny:-)Grzes ma takiego:-)I krówka ekstra:-D

no to Wam zazdroszcze:tak: my tez mielismy gdzies zagranice ale jednak w tym roku zrezygnowalismy:wściekła/y::no: niestety:no: no ale trudno sie mowi za rok i chyba zrobie tak jak mowisz pojedziemy w nocy tak najlepiej o po co ma sie spaklakac i marudzic i wogole:confused: tylko zeby pogoda dopisala a gdzie kokretnie mysleliscie za granice????

Niusia fajne prezenty dostanie Victorek.:tak:

My na prezenty zażyczyliśmy sobie szczeniaczka (po gorącym poleceniu Katrin;-):-D),oraz gąsienicę: Fisher Price * GĄSIENICA GAWĘDZIARKA ** NOWOŚĆ (388173067) - Aukcje internetowe Allegro. Z tego co pamietam dzieciaczki lubią coś ciągnąć za sobą, więc myślę, że się spodoba Grzesiowi.:tak:
A torcik będzie piekła moja mama.Nie wiem jeszcze dokładnie jaki, ale chciałam, żeby nie był za słodki i w sam raz dla rocznika.:tak::-)

no to Wam zazdroszcze:tak: my tez mielismy gdzies zagranice ale jednak w tym roku zrezygnowalismy:wściekła/y::no: niestety:no: no ale trudno sie mowi za rok i chyba zrobie tak jak mowisz pojedziemy w nocy tak najlepiej o po co ma sie spaklakac i marudzic i wogole:confused: tylko zeby pogoda dopisala a gdzie kokretnie mysleliscie za granice????

Szczerze mowiac to nie mamy wybranego konkretnego kraju, chcemy jechac gdzies zeby nie byla wyzsza temp.niz 25stopni ze wzgledu na maluszka;-)

A ja zrobię sama torcika.
A co do prezentu to nie wymyśliłam bo chciałam kupić rowerek,ale Kacpra chrzesna go kupi więc du...:-:)-( Ale jeszcze coś wymyślę:dry::dry:

reklama
Szczeniaczek jest fajny:-)Grzes ma takiego:-)I krówka ekstra:-D
dziekuje, zobaczymy czymojemu sie spodoba:tak:

Niusia fajne prezenty dostanie Victorek.:tak:

My na prezenty zażyczyliśmy sobie szczeniaczka (po gorącym poleceniu Katrin;-):-D),oraz gąsienicę: Fisher Price * GĄSIENICA GAWĘDZIARKA ** NOWOŚĆ (388173067) - Aukcje internetowe Allegro. Z tego co pamietam dzieciaczki lubią coś ciągnąć za sobą, więc myślę, że się spodoba Grzesiowi.:tak:
A torcik będzie piekła moja mama.Nie wiem jeszcze dokładnie jaki, ale chciałam, żeby nie był za słodki i w sam raz dla rocznika.:tak::-)

Rowniez dziekuje:-), a taka gasiennica to mysle ze tez super pomysl, tez cos takiego kupie ale nie teraz bo moj juz mi mowi ze za duzo juz tych zabvawek jest:-D maly ma taka kaczuszke na patyku ktora sie pcha i ja bardzo lubi.

A ja zrobię sama torcika.
A co do prezentu to nie wymyśliłam bo chciałam kupić rowerek,ale Kacpra chrzesna go kupi więc du...:-:)-( Ale jeszcze coś wymyślę:dry::dry:

Ja ciasto sama upieke, ale torta to nie zrobie....:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry