reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moze jeszcze komuś sie przyda :D

Minał właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłem całkiem mały,
już urosłem-pewnie wiecie.
Więc zaprosic pragnę Was,
Bo urodzin przyszedł czas.

o ...-ej lutego ...-ego roku 200.-go
Zapraszam Was do "../nazwa lokalu, miejsca imprezy/..."
Na Moje Pierwsze Urodzinki, które
świętować chciałbym z wesołą minką,
wraz z moją wspaniałą rodzinką
- ...../imię solenizanta/ :)
-

reklama
;-)Seratonie samochód super. Tylko trzeba mieć duży dom,albo ogród żeby dziecko miało gdzie jeżdzić:-) I ja jeszcze bym się bała Karolinkę tam wsadzić.
Ja na razie wiem że mała dostanie: rowerek,stoliczek i krzesełko,coś w rodzaju bębenka-perkusji i naklejki na ściany do pokoju.:-D:tak:

Paaulisia ale piękny tort:tak: Bardzo apetycznie wygląda.;-):-p Julia bardzo ładnie wyglądała.:-)

Saratonie samochodzik fajny, tylko nie wiem, czy nie na wyrost.:confused: Ja pomysłów na prezenty nie mam, bo pokój chłopaków juz niemalże pęka w szwach od zabawek.;-):tak::-D

Roczek będziemy robić też przed właściwymi urodzinami Grzesia, bo tak wypada roczek w Kościele.:blink: I chyba zrobimy go na działce u moich rodziców (zgapiłam pomysł od Marty:sorry:). Mam tylko nadzieję, że pogoda dopiszę.:tak::-)

Sliczne zdjecia Paulisia , mala twoja to duza dziewczynka :tak: sliczny torcik :tak:
Saraotnie - pomysl fajny ale ja juz mam jednego brum bruma i Blania nie za bardzo z niego korzysta :no::crazy:

Urodziny nasze beda nad jeziorem na dzialce naszej w PL, powoli juz przygotowuje sie do kupna wszystkich dodatkow bo suknie juz Blania ma :tak:;-)

POZDRAWIAM

a z pomyslem na prezent nadal cisza...:-(

a co Wy na taki prezencik dla chlopczyka? a moze i dziewczynki[/quote]

My mamy identyczne autko, Victor dostal od dziadkow na dzien dziecka i musze przyznac ze bardzo go lubi, jezdzimy nim po osiedlu i czasem w ogrodzie a nawet jak stoi w pokoju to sie kolo niego kreci, sa melodyjki w kierownicy ktore sam sobie juz wlacza przy czym jest odrazu usmiech na twarzy.

;-)Seratonie samochód super. Tylko trzeba mieć duży dom,albo ogród żeby dziecko miało gdzie jeżdzić:-) I ja jeszcze bym się bała Karolinkę tam wsadzić.
Ja na razie wiem że mała dostanie: rowerek,stoliczek i krzesełko,coś w rodzaju bębenka-perkusji i naklejki na ściany do pokoju.:-D:tak:
Mysle ze po chodniku tez mozna;-) dlaczego bys sie bala? sa tam pasy w ktore sie dziecko zapina, wiec spokojna glowa:-)

Ja mysle o kupnie rowerka jest taki od 9 m-ca do 4 lat i namiocik z kulkami, do tego ramka z 12 zdjeciami, zeby widzial gdy podrosnie jak zmienial sie miesiac po miesiacu.

Załączniki

• 73208701_m.jpg
    73208701_m.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
a gdzie mozna kupic taki namiocik z kuleczkami??? roerek fajny prezent julka dostala od dziadkow i uwielbia w nim jezdzic:) a tort byl pyszny

a gdzie mozna kupic taki namiocik z kuleczkami??? roerek fajny prezent julka dostala od dziadkow i uwielbia w nim jezdzic:) a tort byl pyszny

Jesli mieszkasz w PL, to nie jestem w stanie Ci pomoc, a jesli w UK, to np. w mother care, toysurus, argos, sam namiocik kosztuje £10 a 100 kulek £4.
Zalaczam fotke:tak:

Załączniki

• 46-3665064SPA67UC412241M.jpg
    46-3665064SPA67UC412241M.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
paaulisia,wrzuc na allegro i coś powinno wyskoczyc:tak:.
My chyba zostaniemy obdarowani rowerkiem z bajerami(chrzestna na spółkę z dziadkami),mi za bardzo się to nie podoba:no:,bo wygodniej wózek pchac a i ewentualnych zakupów nie ma gdzie schowac.Zresztą dziecko i tak sidzi,bo kręcic pedałami to według mnie Julek jeszcze nie kapejszyn:no:.Dziecko nie wie jak na samochodziku się odepchac a co dopiero pedały:tak:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry