reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie,z prezentem najgorszy problem:tak:.Dzisiaj chrzestna pytała się co Jul chciałby dostac.Samochodzik-jeździk dostał od mojej kumpeli na chrzciny,więc odpada:-(,mały bardzo rwie się do klawiatury i coś ciocia bąknęła o komputerku dla Juleczka;-).Z zabawek to wszystko po Olku jest:tak: a ubranka to w ciuszkach gatunkowo lepsze od tych sklepowych;-):tak::happy::happy2:.
A torcik to czhyba w kształcie samochodzika zrobię:blink:.
Mogę Wam Koffane polecic fajną stronkę z tortami,jakby która koncepcji nie miała:no:;-) tortownia.pl :: słodkie dekoracje na Twój tort, ciasto i nie tylko...

reklama
hej Dziewczyny my roczek robimy jutro troche za wczesnie ale nie bylo wyjscia
zamowilam na internecie serwetki z ksiezniczkami konffeti balony serpentyny wszystko w ksiezxniczki robimy na sali bo gosci Jula bedzie miec 58 dekorowalalm sale sama w pon wkleje zdjecia to zobaczycie a torcika zamowilam barbie jest sliczny my kupilsmy malej srebny gdzebien z imieniem i data urodzin trzymajcie kciuki aby wszysyko poszlo po mojej mysli

My impreskę rbimy 5 lipca(sobota),bo na tygodniu to wiadomo jak jest,nie każdy ma czas i głowa może bolec;-):-D.Dzwoniła właśnie chrzestna z pytaniem kiedy przyjęcie,bo zamawia Mszę świętą w intencji Julka:-),według mnie fajny prezent:tak:,bo ile można zabawek czy ubranek nadawac:baffled:.

Msza Swieta do bardzo dobry pomysł na prezencik :)

My imprezekę zrobimy 12 bądz 19 lipca, będzie potrójna okazja.

1. Urodziny męża
2. Moje imieniny
3. Najważniejsza urodzinki Bartoszka

Fakt że rozbieżnośc pomiedzy pierwszym i ostatnim to 2 tygodnie ponad, ale bedzie co świętować przynajmniej. Torcik bedzie w moim wykonaniu, imprezka na podwórzu przy grillu, karkóweczka obowiązkowo, może jakieś pałeczki z kurczaka i kiełbaski :) do tego ogóreczek, pomidorek, sałatka jak kto woli :)

Na prezenty nie mam pomysłów nawet nie wiem co chrzesnym i dziadkom powiedzieć, bo ciagle się pytają, może macie jakieś sugestie ?

Pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę imprezek na świeżym powietrzu:tak:My będziemy swiętować w domku bo innej mozliwości nie mamay.
Torcik zamówię gdyz ja nie umiem piec tortow:-(No chyba że babcia zrobi:confused:
Świeczkę tez mamy:-)Zastanawiam sie tez nad torcikiem owocowym bo to lipec i może byc gorąco.
A z prezentem mamy podobny problem:tak:Zero p[omysłów:confused:

moja Blancia ma juz cos podobnego taki namiocik z kuleczkami:tak::tak:
wiec odpada myslama o rowerku, trampolince, lancuszek zloty z jej malenka buzia obita na zlocie , zestaw do malownaia buzi dla dzieci , np misie kotki czy pieski, moze jakas tablica do malowania i zmazywania , sztucznymi flamastrami :confused::confused:sama nie wiem juz ..moze cos edukacyjnego ?:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry