reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie,z prezentem najgorszy problem:tak:.Dzisiaj chrzestna pytała się co Jul chciałby dostac.Samochodzik-jeździk dostał od mojej kumpeli na chrzciny,więc odpada:-(,mały bardzo rwie się do klawiatury i coś ciocia bąknęła o komputerku dla Juleczka;-).Z zabawek to wszystko po Olku jest:tak: a ubranka to w ciuszkach gatunkowo lepsze od tych sklepowych;-):tak::happy::happy2:.
A torcik to czhyba w kształcie samochodzika zrobię:blink:.
Mogę Wam Koffane polecic fajną stronkę z tortami,jakby która koncepcji nie miała:no:;-) tortownia.pl :: słodkie dekoracje na Twój tort, ciasto i nie tylko...

reklama
hej Dziewczyny my roczek robimy jutro troche za wczesnie ale nie bylo wyjscia
zamowilam na internecie serwetki z ksiezniczkami konffeti balony serpentyny wszystko w ksiezxniczki robimy na sali bo gosci Jula bedzie miec 58 dekorowalalm sale sama w pon wkleje zdjecia to zobaczycie a torcika zamowilam barbie jest sliczny my kupilsmy malej srebny gdzebien z imieniem i data urodzin trzymajcie kciuki aby wszysyko poszlo po mojej mysli

My impreskę rbimy 5 lipca(sobota),bo na tygodniu to wiadomo jak jest,nie każdy ma czas i głowa może bolec;-):-D.Dzwoniła właśnie chrzestna z pytaniem kiedy przyjęcie,bo zamawia Mszę świętą w intencji Julka:-),według mnie fajny prezent:tak:,bo ile można zabawek czy ubranek nadawac:baffled:.

Msza Swieta do bardzo dobry pomysł na prezencik :)

My imprezekę zrobimy 12 bądz 19 lipca, będzie potrójna okazja.

1. Urodziny męża
2. Moje imieniny
3. Najważniejsza urodzinki Bartoszka

Fakt że rozbieżnośc pomiedzy pierwszym i ostatnim to 2 tygodnie ponad, ale bedzie co świętować przynajmniej. Torcik bedzie w moim wykonaniu, imprezka na podwórzu przy grillu, karkóweczka obowiązkowo, może jakieś pałeczki z kurczaka i kiełbaski :) do tego ogóreczek, pomidorek, sałatka jak kto woli :)

Na prezenty nie mam pomysłów nawet nie wiem co chrzesnym i dziadkom powiedzieć, bo ciagle się pytają, może macie jakieś sugestie ?

Pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę imprezek na świeżym powietrzu:tak:My będziemy swiętować w domku bo innej mozliwości nie mamay.
Torcik zamówię gdyz ja nie umiem piec tortow:-(No chyba że babcia zrobi:confused:
Świeczkę tez mamy:-)Zastanawiam sie tez nad torcikiem owocowym bo to lipec i może byc gorąco.
A z prezentem mamy podobny problem:tak:Zero p[omysłów:confused:

moja Blancia ma juz cos podobnego taki namiocik z kuleczkami:tak::tak:
wiec odpada myslama o rowerku, trampolince, lancuszek zloty z jej malenka buzia obita na zlocie , zestaw do malownaia buzi dla dzieci , np misie kotki czy pieski, moze jakas tablica do malowania i zmazywania , sztucznymi flamastrami :confused::confused:sama nie wiem juz ..moze cos edukacyjnego ?:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry