reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My kupislismy takiego Szczeniaczka Uczniaczka jak bylismy w Polsce,Amelka uwielba go,lubi gdy spiewa piosenki bo Ona wtedy zawsze mu klaszcze i tanczy dupcią :-D

Nad prezentem zastanawiamy sie ciągle.....a czasu coraz mniej:baffled:

reklama
Ja planuję zrobic taki torcik,oczywiści szprycki nie mam ale gładki,kolorowy może byc a na kółka to delicje dam autko
3_1.gif
0.gif
powiększ

Zastanawiam się nad rowerkiem albo nowym łóżeczkiem,ale takim normalnym dla Kacpra bo swoje łóżeczko to rozwalił już 3 razy....Ale narazie to jestem przy rowerku.

hej laseczki my Julci kupilismy zjezdzalnie z pileczkami mam nadzieje ze jej sie spodoba? wszysstki zabawki leza w kacie weic moze tym sie pobawi:) zobaczymy za tydzien pozdrawiam

Ja zostaje przy rowerku i namiociku z kulkami, do tego ramka ze zdjeciami z jednym zdjeciem z kazdego miesiaca.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry