reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marta jak Ci nie pasuje to daj im to do zrozumienia lub powiec wprost że to mało praktyczny prezent.
Milence rowerek dziadek funduje i jest w nim miejsce na nóżki żeby miały oparcie a pedała są dalej dla starszego dziecka, co do prezentów na roczek to niech sobie kupują co chcą nikt mnie o wskazówki nie pyta narazie więc się nie zastanawiam, ale z ciekawością czytam co wy wymyślacie..:tak::-D:-)

reklama
Ja pomyslalam , o jakiejs fajnej poscielce nowej do pokoiku , calego kompletu bo tego nigdy za wiele a mam narazie tylko 2 wiec sie przyda.
Pomyslalam rownierz o jakiejs przytulance do snu ktora ma melodyjke , sliczne sa w mothercare, nowy zestaw do jedzenia :tak:ale juz dzis kupilam nowa miseczke lyzeczke i kubeczek :tak:
cos ze zlota , np wygraderowane dzien i data urodzenia , 1 roczkek lub cos w tym stylu .

ciezka sprawa z tymi prezentami :confused::szok:

Marta no jak się baba zaweźmie to nic nie przrtłumaczysz.
Fajne to:-)

Ja tak pomyślałam że może coś do kompieli przyczepiane na bok wanny są takie fajne różności.

My kupiliśmy mojemu siostrzeńcowi na roczek szczeniaczka -uczniaczka.Jest od 12-36 miesiecyhttp://www.allegro.pl/item382490052_fisher_price_szczeniaczek_uczniaczek_po_polsku_ss.html
Bardzo spodobal mu sie prezent.Fajna maskotka też do przytulania.
Nie wiem czy dobrze podałam adres strony:confused::confused::confused:Fisher Price SZCZENIACZEK UCZNIACZEK po POLSKU SS (numer 382490052)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry