reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marta jak Ci nie pasuje to daj im to do zrozumienia lub powiec wprost że to mało praktyczny prezent.
Milence rowerek dziadek funduje i jest w nim miejsce na nóżki żeby miały oparcie a pedała są dalej dla starszego dziecka, co do prezentów na roczek to niech sobie kupują co chcą nikt mnie o wskazówki nie pyta narazie więc się nie zastanawiam, ale z ciekawością czytam co wy wymyślacie..:tak::-D:-)

reklama
Ja pomyslalam , o jakiejs fajnej poscielce nowej do pokoiku , calego kompletu bo tego nigdy za wiele a mam narazie tylko 2 wiec sie przyda.
Pomyslalam rownierz o jakiejs przytulance do snu ktora ma melodyjke , sliczne sa w mothercare, nowy zestaw do jedzenia :tak:ale juz dzis kupilam nowa miseczke lyzeczke i kubeczek :tak:
cos ze zlota , np wygraderowane dzien i data urodzenia , 1 roczkek lub cos w tym stylu .

ciezka sprawa z tymi prezentami :confused::szok:

Marta no jak się baba zaweźmie to nic nie przrtłumaczysz.
Fajne to:-)

Ja tak pomyślałam że może coś do kompieli przyczepiane na bok wanny są takie fajne różności.

My kupiliśmy mojemu siostrzeńcowi na roczek szczeniaczka -uczniaczka.Jest od 12-36 miesiecyhttp://www.allegro.pl/item382490052_fisher_price_szczeniaczek_uczniaczek_po_polsku_ss.html
Bardzo spodobal mu sie prezent.Fajna maskotka też do przytulania.
Nie wiem czy dobrze podałam adres strony:confused::confused::confused:Fisher Price SZCZENIACZEK UCZNIACZEK po POLSKU SS (numer 382490052)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry