reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moze jeszcze komuś sie przyda :D

Minał właśnie roczek cały,
Odkąd jestem na tym świecie,
Chociaż byłem całkiem mały,
już urosłem-pewnie wiecie.
Więc zaprosic pragnę Was,
Bo urodzin przyszedł czas.

o ...-ej lutego ...-ego roku 200.-go
Zapraszam Was do "../nazwa lokalu, miejsca imprezy/..."
Na Moje Pierwsze Urodzinki, które
świętować chciałbym z wesołą minką,
wraz z moją wspaniałą rodzinką
- ...../imię solenizanta/ :)
-

reklama
;-)Seratonie samochód super. Tylko trzeba mieć duży dom,albo ogród żeby dziecko miało gdzie jeżdzić:-) I ja jeszcze bym się bała Karolinkę tam wsadzić.
Ja na razie wiem że mała dostanie: rowerek,stoliczek i krzesełko,coś w rodzaju bębenka-perkusji i naklejki na ściany do pokoju.:-D:tak:

Paaulisia ale piękny tort:tak: Bardzo apetycznie wygląda.;-):-p Julia bardzo ładnie wyglądała.:-)

Saratonie samochodzik fajny, tylko nie wiem, czy nie na wyrost.:confused: Ja pomysłów na prezenty nie mam, bo pokój chłopaków juz niemalże pęka w szwach od zabawek.;-):tak::-D

Roczek będziemy robić też przed właściwymi urodzinami Grzesia, bo tak wypada roczek w Kościele.:blink: I chyba zrobimy go na działce u moich rodziców (zgapiłam pomysł od Marty:sorry:). Mam tylko nadzieję, że pogoda dopiszę.:tak::-)

Sliczne zdjecia Paulisia , mala twoja to duza dziewczynka :tak: sliczny torcik :tak:
Saraotnie - pomysl fajny ale ja juz mam jednego brum bruma i Blania nie za bardzo z niego korzysta :no::crazy:

Urodziny nasze beda nad jeziorem na dzialce naszej w PL, powoli juz przygotowuje sie do kupna wszystkich dodatkow bo suknie juz Blania ma :tak:;-)

POZDRAWIAM

a z pomyslem na prezent nadal cisza...:-(

a co Wy na taki prezencik dla chlopczyka? a moze i dziewczynki[/quote]

My mamy identyczne autko, Victor dostal od dziadkow na dzien dziecka i musze przyznac ze bardzo go lubi, jezdzimy nim po osiedlu i czasem w ogrodzie a nawet jak stoi w pokoju to sie kolo niego kreci, sa melodyjki w kierownicy ktore sam sobie juz wlacza przy czym jest odrazu usmiech na twarzy.

;-)Seratonie samochód super. Tylko trzeba mieć duży dom,albo ogród żeby dziecko miało gdzie jeżdzić:-) I ja jeszcze bym się bała Karolinkę tam wsadzić.
Ja na razie wiem że mała dostanie: rowerek,stoliczek i krzesełko,coś w rodzaju bębenka-perkusji i naklejki na ściany do pokoju.:-D:tak:
Mysle ze po chodniku tez mozna;-) dlaczego bys sie bala? sa tam pasy w ktore sie dziecko zapina, wiec spokojna glowa:-)

Ja mysle o kupnie rowerka jest taki od 9 m-ca do 4 lat i namiocik z kulkami, do tego ramka z 12 zdjeciami, zeby widzial gdy podrosnie jak zmienial sie miesiac po miesiacu.

Załączniki

• 73208701_m.jpg
    73208701_m.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
a gdzie mozna kupic taki namiocik z kuleczkami??? roerek fajny prezent julka dostala od dziadkow i uwielbia w nim jezdzic:) a tort byl pyszny

a gdzie mozna kupic taki namiocik z kuleczkami??? roerek fajny prezent julka dostala od dziadkow i uwielbia w nim jezdzic:) a tort byl pyszny

Jesli mieszkasz w PL, to nie jestem w stanie Ci pomoc, a jesli w UK, to np. w mother care, toysurus, argos, sam namiocik kosztuje £10 a 100 kulek £4.
Zalaczam fotke:tak:

Załączniki

• 46-3665064SPA67UC412241M.jpg
    46-3665064SPA67UC412241M.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
paaulisia,wrzuc na allegro i coś powinno wyskoczyc:tak:.
My chyba zostaniemy obdarowani rowerkiem z bajerami(chrzestna na spółkę z dziadkami),mi za bardzo się to nie podoba:no:,bo wygodniej wózek pchac a i ewentualnych zakupów nie ma gdzie schowac.Zresztą dziecko i tak sidzi,bo kręcic pedałami to według mnie Julek jeszcze nie kapejszyn:no:.Dziecko nie wie jak na samochodziku się odepchac a co dopiero pedały:tak:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry