- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to chyba jednak zostanę przy tej Żelaznej. Położna potwierdziła, że w wannie też można rodzić do wody - wczoraj pokazała nam prezentację - nie musi być od razu basen.
Za salę pojedynczą do porodu będziemy musieli wyłożyć 800 zł, ale Mario powiedział, że zapłaci.
Za salę pojedynczą do porodu będziemy musieli wyłożyć 800 zł, ale Mario powiedział, że zapłaci.
Aśka_24
mamy lipcowe'07
A ja zostałam zaskoczona przez męża tak, że nie wiedziałam co mam odpowiedzieć. Nic nawet nie planowałam, bo przypuszczałam, że jak zwykle mój mąż coś sobie wymyśli, typu trasa po samochód albo coś równie emocjonującego.. A on wraca wczoraj do domu na obiad i pyta jak się czuję, bo on by chętnie do Kazimierza Dolnego w końcu się przejechał. Ja uwielbiam to miasto, a jego nie da się nigdy wyciągnąć i nie był. Chyba pojedziemy choć na jeden dzień, nie przepuszczę okazji - uwielbiam te trasy spacerkowe... żebym się tylko dobrze czuła...
A!! Fajny wątek - możemy też pisać o różnych atrakcjach (niedrogich!!). Jesteśmy z różnych stron i na pewno mamy jakieś sprawdzone miejsca.
A!! Fajny wątek - możemy też pisać o różnych atrakcjach (niedrogich!!). Jesteśmy z różnych stron i na pewno mamy jakieś sprawdzone miejsca.
zebrra
Potrójna mama :)
Ankami a jak z ilością chętnych na Żelazną w Twojej grupie w szkole rodzenia? Bo u nas niestety większośc się pisze i nawet nie wiem, czy będę tam próbować...
Zebrra, przede wszystkim na naszych zajęciach były głównie majówki i czerwcówki, więc nie traktuję ich jako zagrożenie a Żelazną wybrała może połowa uczestników... No i po zajęciach już nie ma bata - Mariusz nie chce gdzie indziej
zebrra
Potrójna mama :)
No tak, a jaką macie ewentualnie alternatywę? Solec?
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Zebrra, coś mi się nieźle porobiło dziś z oczami, bo w pierwszej chwili zaczęłam się zastanawiać: jaki Stolec?!!!No tak, a jaką macie ewentualnie alternatywę? Solec?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: