reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a umni jeden szpital wiec nie mam wyboru zbytniego...i zebra ma racje jak przyjedziemy i nie bylo by miejsc to porod przyjma obojetnie gdzie jak trzeba bedzie

reklama
Natila mamy już nasz dział... Poznańskich mam...ale i tak piszemy głównie lipcówkach..

Cześć dziewczyny:-D :-D :-D
coz majowym weekendem?????
macie jakieś propozycje?????

podzielmy się informacjami, co gdzie i za ile??????to pewnie ostatni odpoczynek przed porodem......:-) :-) :-)

Witam!
Jeśli na weekend majowy to tylko w ukochane Tatry.
Polecam nocleg w pokojach gościnnych "Helena" - tanio (ok. 35 zł/osoby za dobę), bardzo blisko centrum (4 minuty od Krupówek). Świetna baza wypadowa w góry. Pokoje raczej skromne - z balkonem i łazienką, ale właściciele sympatyczni, bezproblemowi.

Tylko zastanawiam się czy jechać, czy raczej nie przeznaczyć tych pieniędzy na jakieś ubranka czy wyposażenie dla dzidziusia? Trudny orzech do zgryzienia!

A ja przerwę majową spędzę na fotelu ginekologicznym, bo 2. maja mam wizytę ;)
Ale pewnie gdybym nie miała żadnych planów, to próbowałabym wreszcie pojechać do Zamościa i pozwiedzać. W ogóle Roztocze polecam na takie krótkie wypady.

A ja bym chciała nad morze!!!!! :-) Nasze polskie oczywiscie:tak: ale nie wiem co ze mna doktorek pewnie nie pozwoli..... :baffled: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A wtedy to niestety "tylko" na mierzeje.... ale moge polecic na dłuższy wakacyjny wyjazd Sarbinowo k/Koszalina piękne miasteczko, bylismy tam juz 2 razy w tym samym pensjonacie i było cudnie.....
A na weekend to chyba nie pojade... bede leżała pod tradycyjną polską sosną w "moim" lesie.... :-(

reklama
och... mi też się marzy taki majowy wyjazd, no ale pewnie za rok dopiero :) teraz prowadzę fotelowo-kanapowy tryb życia, ale potem to sobie odbiję :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry