- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Marika, słyszałam, że w Raszei, ale to niepotwierdzona informacja.
Witam!
Jeśli na weekend majowy to tylko w ukochane Tatry.
Polecam nocleg w pokojach gościnnych "Helena" - tanio (ok. 35 zł/osoby za dobę), bardzo blisko centrum (4 minuty od Krupówek). Świetna baza wypadowa w góry. Pokoje raczej skromne - z balkonem i łazienką, ale właściciele sympatyczni, bezproblemowi.
Jeśli na weekend majowy to tylko w ukochane Tatry.
Polecam nocleg w pokojach gościnnych "Helena" - tanio (ok. 35 zł/osoby za dobę), bardzo blisko centrum (4 minuty od Krupówek). Świetna baza wypadowa w góry. Pokoje raczej skromne - z balkonem i łazienką, ale właściciele sympatyczni, bezproblemowi.
A ja przerwę majową spędzę na fotelu ginekologicznym, bo 2. maja mam wizytę
Ale pewnie gdybym nie miała żadnych planów, to próbowałabym wreszcie pojechać do Zamościa i pozwiedzać. W ogóle Roztocze polecam na takie krótkie wypady.
Ale pewnie gdybym nie miała żadnych planów, to próbowałabym wreszcie pojechać do Zamościa i pozwiedzać. W ogóle Roztocze polecam na takie krótkie wypady.
Grubelek
mamy lipcowe'07
A ja bym chciała nad morze!!!!! :-) Nasze polskie oczywiscie ale nie wiem co ze mna doktorek pewnie nie pozwoli..... A wtedy to niestety "tylko" na mierzeje.... ale moge polecic na dłuższy wakacyjny wyjazd Sarbinowo k/Koszalina piękne miasteczko, bylismy tam juz 2 razy w tym samym pensjonacie i było cudnie.....
A na weekend to chyba nie pojade... bede leżała pod tradycyjną polską sosną w "moim" lesie.... :-(
A na weekend to chyba nie pojade... bede leżała pod tradycyjną polską sosną w "moim" lesie.... :-(
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: