reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a umni jeden szpital wiec nie mam wyboru zbytniego...i zebra ma racje jak przyjedziemy i nie bylo by miejsc to porod przyjma obojetnie gdzie jak trzeba bedzie

reklama
Natila mamy już nasz dział... Poznańskich mam...ale i tak piszemy głównie lipcówkach..

Cześć dziewczyny:-D :-D :-D
coz majowym weekendem?????
macie jakieś propozycje?????

podzielmy się informacjami, co gdzie i za ile??????to pewnie ostatni odpoczynek przed porodem......:-) :-) :-)

Witam!
Jeśli na weekend majowy to tylko w ukochane Tatry.
Polecam nocleg w pokojach gościnnych "Helena" - tanio (ok. 35 zł/osoby za dobę), bardzo blisko centrum (4 minuty od Krupówek). Świetna baza wypadowa w góry. Pokoje raczej skromne - z balkonem i łazienką, ale właściciele sympatyczni, bezproblemowi.

Tylko zastanawiam się czy jechać, czy raczej nie przeznaczyć tych pieniędzy na jakieś ubranka czy wyposażenie dla dzidziusia? Trudny orzech do zgryzienia!

A ja przerwę majową spędzę na fotelu ginekologicznym, bo 2. maja mam wizytę ;)
Ale pewnie gdybym nie miała żadnych planów, to próbowałabym wreszcie pojechać do Zamościa i pozwiedzać. W ogóle Roztocze polecam na takie krótkie wypady.

A ja bym chciała nad morze!!!!! :-) Nasze polskie oczywiscie:tak: ale nie wiem co ze mna doktorek pewnie nie pozwoli..... :baffled: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A wtedy to niestety "tylko" na mierzeje.... ale moge polecic na dłuższy wakacyjny wyjazd Sarbinowo k/Koszalina piękne miasteczko, bylismy tam juz 2 razy w tym samym pensjonacie i było cudnie.....
A na weekend to chyba nie pojade... bede leżała pod tradycyjną polską sosną w "moim" lesie.... :-(

reklama
och... mi też się marzy taki majowy wyjazd, no ale pewnie za rok dopiero :) teraz prowadzę fotelowo-kanapowy tryb życia, ale potem to sobie odbiję :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry