reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marika - nie wiem jak mój mąż wytrzyma taki widok :D chyba będę musiała go trzymać za rękę cały czas i pilnować aby stał przy mojej głowie bo tak pójdzie "w nogi", zobaczy i ucieknie :-D

Wiesz co Alkmena mój właśnie taki widok zobaczył na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i powiedział że on chce to wszystko widzieć zwłaszcza, że wie że wcale nie musi patrzeć jak dziecko wychodzi ;-) ale wie że będzie mi potrzebny podczas porodu no i oczywiście on chce pierwszy widzieć małą :tak::tak::tak:

reklama
negri - ja mojemu pokazywałam kiedyś juz tą stronę i chyba tego akurat nie chce widzieć :-D (zemdleje albo coś) ale będzie przy mnie cały czas... będzie mnie podtrzymywał na duchu, przetnie pępowinę a potem pójdzie z personelem przypilnować czy dobrze mierzą i ważą jego syna :-) już sie nie mogę doczekać :-D

negri - ja mojemu pokazywałam kiedyś juz tą stronę i chyba tego akurat nie chce widzieć :-D (zemdleje albo coś)

No wiesz nasza pani położna ze szkoły powiedziała że panowie po jej szkole nie mdleją podczas porodu więc trzymam ją za słowo ;-) A Maciek stwierdził że "twardym trzeba być nie miętkim" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mój mąż, wczoraj uciekł z pokoju jak oglądałam:-p :-p
wcale mu nie pokazałam:no:
ale był w szoku......:baffled: :baffled: :confused: :confused: :eek: :laugh2: :szok:

Kobiety zawsze rodziły, rodzą i będą rodzić-po tych zdjęciach wydaje mi się to niczym fascynującym-żaden cud dla mnie oczywiście, cesarki umówionej nie mam..mam właśnie na 99% urodzić naturalnie...jak każda...

hehe czyli jak? miałam na myśli że po obejrzeniu tych zdjęć,ja chcę mieć cesarkę..bo mnie to przeraziło-ten poród naturalny-rany że kobieta jest zdolna takie .. nie wiem-wydaje mi się jak bym jakieś zdjęcia science fiction obejrzała :szok:

reklama
hehe czyli jak? miałam na myśli że po obejrzeniu tych zdjęć,ja chcę mieć cesarkę..bo mnie to przeraziło-ten poród naturalny-rany że kobieta jest zdolna takie .. nie wiem-wydaje mi się jak bym jakieś zdjęcia science fiction obejrzała :szok:

a to dobrze zrozumiałam:-p :-p :-p :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry