reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja z jednej strony chcialabym juz, no i oczywiscie tym razem coreczke:tak: bylaby mala roznica wieku, dzieciaczki mogly by sie pozniej razem bawic, ale z drugiej strony pomyslec ile jest "zabawy" z jednym dzieciatkiem to az strach pomyslec co byloby z dwojka z tak mala roznica wieku, dlatego chyba wolalabym tak 3 lata roznicy. Ale poki co moj M wogule nie chce, ale kto wie moze za jakis czas mu sie zmieni, mam taka nadzieje;-)

reklama
Ja tak mysłalam w przyszlym roku....wole jedno za drugim i razem sie wychowaja a my pozniej bedzie my mogli jeszce użyc poszalec :-p....

Ja myślę podobnie. Jedna zabawa w pieluchy, szybciej sie maluchy rozwijają przy sobie :-):-). My też mamy w planach dziewczynkę , Emilkę. miała być za pierwszym razem ale Szymcio się trafił:-D:-D

No i ja też się zgadzam z Wami. Planuję za rok.może się znajdziemy na jakiś dzieciaczkach 2009,lub2010:-D:-D

Super ze macie takie plany , :tak: mnie chyba odstrasza porod :-(i nie przespane nocki i chwile zalamania gdy Blania placze a ja nie umiem jej pomoc ...bo nie wiadomo o co chodzi :zawstydzona/y::-(

Co do porodu to sama boję się jak diabli... Rodziłam 2 dni skończyło się na cesarce...Strach pozostaje. Nocki też nie takie cudowne były na początku. NIe miałam brodawek do karmienia-omęczyłam się z tym...

wiecie, że mój kochany mąz tez chcialby rok po roku i najlepiej takiego bobaska jak Bartoszek (moze byc dziewczynka oczywiscie bardzo chcialabym, ale co bedzie to bedzie) ale jezli chodzi o mnie to to odpada bo to bnie on budzi sie co godzina do malego w nocy tylko ja. Jak narazie pracuje i chce sie tym nacieszyc, moze sytuacja finasowa u nas tez bedzie lepsza. Trudno przewidywac. tez uwazam ze organizm po ciazy i karmieniu powinien odpoczac.

My z mężem tez chcemy za rok a maz to nawet mówi,ze fajnie by było juz teraz...hymmmmm no tak dla niego fajnie bo to ja nie on wstaje do dziecka w nocy i cały dzien sprzatam i tak w kółko....Z jednej strony chciałabym troszke odpocząc,a z drugiej strony po dłuzszej przerwie nie bedzie chciało nam sie wracac do pieluch,no ale najwazniejsze dla mnie to to,ze chcialabym drugie dzieciątko urodzic do 30-stki....a w listopadzie stuknie mi 29 juz:szok: ale leci........:dry:

Ja jednak wziełam ten zastrzyk no i uzgodniliśmy z mężem że już koniec będzie z zabezpieczeniami. Więc jak skończy się czas zastrzyku to powinien być akiś drugi dzidziuś:-D:-D
Zdaję sobie sprawę że będzie ciężko,ale chyba trudniej będzie mi się przełamać później. Nie będzie mi się chciało wracać do nie przespanych nocy itd. Więc okaże się za jakiś roczek.:tak:

Ja jednak wziełam ten zastrzyk no i uzgodniliśmy z mężem że już koniec będzie z zabezpieczeniami. Więc jak skończy się czas zastrzyku to powinien być akiś drugi dzidziuś:-D:-D
Zdaję sobie sprawę że będzie ciężko,ale chyba trudniej będzie mi się przełamać później. Nie będzie mi się chciało wracać do nie przespanych nocy itd. Więc okaże się za jakiś roczek.:tak:
ja skorzystalam z implantu i mam go na 3 lata , nawet jakby chciala to boje sie teraz isc i go wyjac :-D ale ja chyba jednak narazie zostane tylko na Blance moze za 5 lat :-p

reklama
Witam
Zapraszam Was Mamusie do porozmawiania o SPACERKACH naszych Malych lobuziaczkow!:-)
O jakiej porze spacerujecie?:confused:
Jak dlugo?:confused:
Gdzie - parki, lasy, place zabaw?:confused:
W co sie bawicie na dworku, a moze hustaweczki?:confused:
Co najbardziej przyciaga wzrok Waszych malenstw na spacerkach, samochody zwierzeta , a moze przyroda??:confused:
Lubia spac czy byc aktywne podczas spacerowania? a moze placza i nie chca siedziec w wozeczkach??:confused:
Pozdrawiam ;-) Buziaczek 1626:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry