reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja z jednej strony chcialabym juz, no i oczywiscie tym razem coreczke:tak: bylaby mala roznica wieku, dzieciaczki mogly by sie pozniej razem bawic, ale z drugiej strony pomyslec ile jest "zabawy" z jednym dzieciatkiem to az strach pomyslec co byloby z dwojka z tak mala roznica wieku, dlatego chyba wolalabym tak 3 lata roznicy. Ale poki co moj M wogule nie chce, ale kto wie moze za jakis czas mu sie zmieni, mam taka nadzieje;-)

reklama
Ja tak mysłalam w przyszlym roku....wole jedno za drugim i razem sie wychowaja a my pozniej bedzie my mogli jeszce użyc poszalec :-p....

Ja myślę podobnie. Jedna zabawa w pieluchy, szybciej sie maluchy rozwijają przy sobie :-):-). My też mamy w planach dziewczynkę , Emilkę. miała być za pierwszym razem ale Szymcio się trafił:-D:-D

No i ja też się zgadzam z Wami. Planuję za rok.może się znajdziemy na jakiś dzieciaczkach 2009,lub2010:-D:-D

Super ze macie takie plany , :tak: mnie chyba odstrasza porod :-(i nie przespane nocki i chwile zalamania gdy Blania placze a ja nie umiem jej pomoc ...bo nie wiadomo o co chodzi :zawstydzona/y::-(

Co do porodu to sama boję się jak diabli... Rodziłam 2 dni skończyło się na cesarce...Strach pozostaje. Nocki też nie takie cudowne były na początku. NIe miałam brodawek do karmienia-omęczyłam się z tym...

wiecie, że mój kochany mąz tez chcialby rok po roku i najlepiej takiego bobaska jak Bartoszek (moze byc dziewczynka oczywiscie bardzo chcialabym, ale co bedzie to bedzie) ale jezli chodzi o mnie to to odpada bo to bnie on budzi sie co godzina do malego w nocy tylko ja. Jak narazie pracuje i chce sie tym nacieszyc, moze sytuacja finasowa u nas tez bedzie lepsza. Trudno przewidywac. tez uwazam ze organizm po ciazy i karmieniu powinien odpoczac.

My z mężem tez chcemy za rok a maz to nawet mówi,ze fajnie by było juz teraz...hymmmmm no tak dla niego fajnie bo to ja nie on wstaje do dziecka w nocy i cały dzien sprzatam i tak w kółko....Z jednej strony chciałabym troszke odpocząc,a z drugiej strony po dłuzszej przerwie nie bedzie chciało nam sie wracac do pieluch,no ale najwazniejsze dla mnie to to,ze chcialabym drugie dzieciątko urodzic do 30-stki....a w listopadzie stuknie mi 29 juz:szok: ale leci........:dry:

Ja jednak wziełam ten zastrzyk no i uzgodniliśmy z mężem że już koniec będzie z zabezpieczeniami. Więc jak skończy się czas zastrzyku to powinien być akiś drugi dzidziuś:-D:-D
Zdaję sobie sprawę że będzie ciężko,ale chyba trudniej będzie mi się przełamać później. Nie będzie mi się chciało wracać do nie przespanych nocy itd. Więc okaże się za jakiś roczek.:tak:

Ja jednak wziełam ten zastrzyk no i uzgodniliśmy z mężem że już koniec będzie z zabezpieczeniami. Więc jak skończy się czas zastrzyku to powinien być akiś drugi dzidziuś:-D:-D
Zdaję sobie sprawę że będzie ciężko,ale chyba trudniej będzie mi się przełamać później. Nie będzie mi się chciało wracać do nie przespanych nocy itd. Więc okaże się za jakiś roczek.:tak:
ja skorzystalam z implantu i mam go na 3 lata , nawet jakby chciala to boje sie teraz isc i go wyjac :-D ale ja chyba jednak narazie zostane tylko na Blance moze za 5 lat :-p

reklama
Witam
Zapraszam Was Mamusie do porozmawiania o SPACERKACH naszych Malych lobuziaczkow!:-)
O jakiej porze spacerujecie?:confused:
Jak dlugo?:confused:
Gdzie - parki, lasy, place zabaw?:confused:
W co sie bawicie na dworku, a moze hustaweczki?:confused:
Co najbardziej przyciaga wzrok Waszych malenstw na spacerkach, samochody zwierzeta , a moze przyroda??:confused:
Lubia spac czy byc aktywne podczas spacerowania? a moze placza i nie chca siedziec w wozeczkach??:confused:
Pozdrawiam ;-) Buziaczek 1626:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry