reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I to skubany wie który właściwy,bo bez baterii nie weźmie:-D.[/qu
Nasz Julek też ma swojego pilota (niedziałającego) specjalnie dla niego go szorowałam i gotowałam ale wie że cos jest nie tak bo trzymając go w rączce nic się nie zmienia na ekranie
Uwielbia zabawki interaktywne gdzie coś gra,świeci itp.

reklama
saratonie Julek też nie potrafi sie obracać z plecków na brzuszek parę razy udało mu się z brzuszka na plecki ,jednak mimo to bardzo ładnie siedzi sam.
a odnośnie zabawek MADE IN CHINA to nawet Fisher-Price ma swoje zabawki produkowane w Chinach a ich cena o tym nie świadczy.

Tylko że z tą zabawką to był wogule przekręt, bo to był taki wałek, który jak twierdził sprzedawca miał pomagać niemowlakowi uczyć się leżeć na brzuszku, później raczkować itp. W środku tej zabaweczki był jakiś płyn i z jednej strony rybki i inne morskie gadżety a z drugiej kuleczki i takie tam. Obudowa tego wszystkiego była twarda i jak dla takiego małego dziecka zupełnie nieprzystosowana (nie mam pojęcia jak to miałoby zachęcić dziecko do raczkowania). Pozatym dajmy na to że jakimś dziwnym trafem ta plastikowa otoczką pęknie albo zacznie przeciekać. Tragedia murowana... napisałam maila do owego sprzedawcy z kilkoma pytaniami... teraz czekam na odpowiedź "specjalisty"...

mój mały uwielbia zwykła taką małą kaczuszkę do kąpieli wkłada jej głowę sobie do buzi i szoruje dziąsła ma tez kostkę z dzwoneczkiem która tez strasznie lubi :-)

Grześ bardzo lubi Idzie raczeczek nieboraczek jak uszczypnie bedzie znaczek:-)Smieje się przy tam bardzo głośno:-)I lubi jak się go ładkocze i caluje po brzuszku:tak:Wtedy odlot całkowity:-)
Ostatnio ulubioną zabawą jest ciągniecie za włosy mamy i zjadanie jej nosa:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry