reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My dolaczamy sie do wszystkiego co zostalo juz wymienione (pomijajac rzeczy z chrztu-bo go jeszcze nie bylo i testu:) teraz troszke zaluje ze nie zostawilam), pampery to mam wszystkie nr, zeby widzial jak mu dupsko roslo:-D hmmm, czy cos jeszcze..? chyba to wszystko, jak mi sie przypomni to dopisze;-)

reklama
Ja mam pierwsze obcięte włoski,dwa razy już obrysowałam rączkę i stópkę i prowadzę ważne wydarzenia,miałam pampersy,ale nie długo,podstawą są u nas zdjęcia-multum zdjęć!!!!:-D:-D. Słyszałam też że nie które mamy prowadzą pamiętnik co dziecko robiło w danym dniu,moja szwagierka to robi od czasu jak się dowiedziała że jest w ciąży.

jam odlew stópki ale reki już nie dało się tak łatwo:-D:-Dw zdjęciach toniemy po prostu ale najcenniejsze są te z sali operacyjnej - szymek zaraz po wyjęciu z brzuszka, ja na stole, pierwsza kąpile pod kranem i w inkubatorku:tak::-D łezka mi się zakręciła...

My dolaczamy sie do wszystkiego co zostalo juz wymienione (pomijajac rzeczy z chrztu-bo go jeszcze nie bylo i testu:) teraz troszke zaluje ze nie zostawilam), pampery to mam wszystkie nr, zeby widzial jak mu dupsko roslo:-D hmmm, czy cos jeszcze..? chyba to wszystko, jak mi sie przypomni to dopisze;-)
z tymi nr. pampersów to świetny:tak: pomysł szkoda że wcześniej nie pomyslałam:-( Ja swój test też wyrzuciłam a dziś zastanawiam sie dlaczego to zrobiłam i co mną kierowało?przecież to początek całej tej przygody:-D

Wczoraj udalo mi sie obrysowac jedna raczke i kawalek drugiej:-) ale latwo nie bylo:-D chyba musze sprobowac jak Vici bedzie spal.

reklama
A ja zapytam inaczej: Czym lubią się bawić Wasze Pociechy?

Dawidek najbardziej szaleje za pilotami od telewizora, chusteczkami nawilżonymi, pusta plastikowa butla po napoju jest dla niego niezwykle interesująca. :-)
Ostatnio babcia pytała się czy jakąś zabawkę kupić małemu i powiem Wam szczerze że zaczęłam się zastanawiać jaką.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry