E-l-u-s-i-a
Kochamy Cię Skarbie!! :**
Nio Mamusie pomysł z ryżem, grochem itp. naprawdę dobry co do gazet to u Nas jest to samo Wszystko ląduje prędzej czy później w paszczusi z tymi grzechotkami to jest naprawdę przechlapane, bo Nasz Maluszek nie potrafi się skupić na żadnej dłużej niż chwilkę a zdażyły się Wam jakieś buble? ja ostatnio sporo czytałam o tym na co należy zwracać uwagę przy kupowaniu zabawek i sama trafiłam na ciekawostkę. Przeglądałam na pewnym serwisie z aukcjami internetowymi, którego nazwy nie wymienię ;-), zabawki dla niemowląt. w tytule danej aukcji napisane było, że zabaweczka jest dla bobasków 0+ . Dokładnie pooglądałam zdjęcia danej zabawki i okazało się, że mimo tego, że sprzedawca (nie przypadkowy internauta tylko o dziwo sklep internetowy z zabawkami) wmawiał w opisie, że zabawka jest dla najmłodszych to z tyłu pudełka był słynny znaczek że zabawka jest od 3 roku życia. Do kogo mieć pretensję, za takie wprowadzanie w błąd? i co byłoby gdyby zaufać sprzedawcy, a potem Maluszkowi stała by się krzywda? Troszkę to nie w porządku...