reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz na śmieci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wpadasz raz na ruski rok i mnożysz tematy... temat szczepień był przerabiany nie raz gdyż już w większości musieliśmy podjąć decyzję co do szczepień...więc chyba sie spóźniłaś. Dla mnie temat do skasowania, ale jak uważacie...
też tak myślę

reklama
Nie ma problemu może i mnie ominęło ,przeciez temat mozna skasować, a jestem zawsze jak mam neta i czas,nadrabiam , wiec i pamietam o wszystkich i na prawde jest mi źle jak długo tutaj mnie nie ma więc troche przykro jak lecą takie teksty... ale to nie ważne... a temat mozna skasować.

być może i ostro napisałam... ale może i przez to że rzadko bywasz warto wejść na główny wątek i z grzeczności się zapytać o utworzenie nowego wątku? Wtedy na pewno dziewczyny by powiedziały że temat był wałkowany nie raz.

być może i ostro napisałam... ale może i przez to że rzadko bywasz warto wejść na główny wątek i z grzeczności się zapytać o utworzenie nowego wątku? Wtedy na pewno dziewczyny by powiedziały że temat był wałkowany nie raz.
No i masz racje, dlatego temat usuncie, ale tak jak pisze, ze jestem zawsze z Wami z kazdą bez wyjątku wszystkie sytuacje przezywałam i sie człowiek zżył, wiec nie miło się czyta takie teksty...

Przepraszam że nie zapytałam o zgode modelatorek ale sprawa jest pilna i trzba działać od razu do rzeczy.

Mam przyjaciólke Ewe jest mamą 9miesiecznej Louise i mieszkają w Dani.
i tu historia czaczyna sie komplikować Ewe zostawił tato Luise jak mała była maleńka i nie interesuje sie jej losem wcale a Ewke wykańcza psychicznie. Ewcia mieszka w Dani bo w Polsce nie miała kompletnie żadnej rodziny wiec wyjechała za chlebem i tak została zaszła w ciążę itp no i teraz dowalił sie do niej urzad emigracyjny że skoro nie jest mężatką z Duńczykiem i nie pracuje bo nie mogli jej zaproponować pracy jak opiekowała sie Luise to musi opuścić Danie do 7lipca problem w tym że dziewczyna kompletnie nie ma sie gdzie podziać a wszyscy urzedasy wypinają sie na nią totalnie mimo że nie mogą ją wyrzucić bo Louise jest pełnoprawną obywatelką Dani to i tak dostała nakaz opuszczenia Dani z tąd moja prośba bo to jedyne wyjście żeby jej pomóc aby każda z was która ma ochotę pomóc napisała list i podpisała sie pod nim żeby nie wywalali dziewczyn z Dani listy przetłumaczy kolega i ja bym wam odsyłała już gotowe przetłumaczone listy do urzedów w Dani i musiałybyście mejlem je powysyłać im więcej listów dostaną tym większa szansa że je zostawią.

Ewa to naprawde cudowna dziewczyna z sercem na dłoni o czym miałam okazje przekonać sie nie raz wiec prosze was z całego serca o pomoc. Jeśli któraś z was będzie tak miła i napisze to prosze o wiadomość na mejla
papciarkowa@onet.pl

poniżej podaje adresy do kogo należy te pisam adresować
Ministerstwo ds. Uchodźców, Imigracji i Integracji (Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration)
Holbergsgade 6 1057 Copenhagen K
Telefon: 33 92 33 80
E-mail: inm@inm.dk
.
Duński Urząd ds. Cudzoziemców (Udlændingeservice)
Ryesgade 53 2100 Copenhagen Ø
Telefon: 35 36 66 00
E-mail: udlst@udlst.dk
.
Instytut Praw Człowieka (Institut for Menneskerettigheder)
Strandgade 56 1401 Copenhagen K
Telefon: 32 69 88 88
Home
E-mail: center@humanrights.dk
Instytut Praw Człowieka zajmuje się zbieraniem informacjina temat praw człowieka w Danii, Europie i na całym świecie. Rozpatruje również indywidualne skargi dotyczące przypadków dyskryminacji na tle rasowym poza rynkiem pracy.
.
TV DR København
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
Telefon: 3520 6858
Redaktionen: kbh@dr.dk

A tu przedstawiam wam Luśke musimy im pomóc hpim7653.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry