reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Piękne maluchy! Kurcze ale nam dzieci rosną. Właśnie oglądałam pierwsze nasze wspólne zdjęcia i nie mogę się nadziwić że z tego króliczka wyrósł już taki regularny bobas, a to dopiero 3 miesiące. PEwnie wiecie o co mi chodzi.

Mycha -sliczna rozowiutka ta twoja corunia. I na takim ladnym tle. A glowka daje rade. Brawo
Majuska- uwielbiam spojrzenie twojej corki. Totalne zdziwienie. Idealne. I gratuluje perfekcyjnego opanowania wiazania chusty. Dla mnie to czarna magia.
Andrzelika-Alanek jest super. I jak glowke trzyma. Wciaz Olinka mi przypomina. Ta sama ilosc wlosow.:-D
Agalodz- gratuluje odwagi ,ubierania Wojtusia w rozowe. Ja tez mam ochote ,ale maz sie krzywi. SLodziak ten twoj WOjtus.
Margo -usmiech pelnego zadowolenia. Super
Juiaianna -Sliczniutki ten twoj silacz
Gola -Polunia jak zwykle rewelacja. I jaki luzik w wannie. Gratuluje niewrzaskow przy glowce:-D
Angun- fajny ten twoj synek ,no i faka ma juz opanowanego. Super ciuszki.
Ewika -co to za krosty. Pewnie gdzies nie doczytalam ,ale mam nadzieje ,ze to nic powaznego. Poza tym sliczny usmiech ma twoja panienka.

Andrzelika oj chyba kwaśne było;-) Że też udało CI się uwiecznić pierwszy raz podniesionej głowy!
Niuniunia Jakie Wiki ma włoski!!! tylko pozazdrościć!
Mycha Nadinka ślicznie rośnie! fajna pościel lub kocyk:-)
Majuska Pati to chyba cała mamusia! Śliczna Twoja Katarzyna!
Agalodz fajne chłopaki, tatusiowy synek:-)
Margo piękny uśmiech!
Gola Pola to prawdziwa modelka! jest piękna!
Angun super ubrany Twój kawaler!
Ewika buziaki dla Was, biedulka...
Julianna najlepsze życzenia dla Aleksa!
AnnaJ Tymek jest słodki, jaki zadowolony z leżakowania:-)
aaa Winki chcę widzieć jego minę za 20 lat jak zobaczy to zdjęcie:-) super!

Ostatnia edycja:
reklama
ewika zdrowka dla Twojej krolewny,nawet jak chora to usmiechnieta jest.
Julianna Aleks silny chlopak z niego :-) Wszystkiego Najlepszego na te 4 miesiace :-)
winki ale Olinek slicznie wyglada w tej sukieneczce :-) i kto wie moze sie jeszcze kiedys przyda dla siostry ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry