reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Gola stwierdzam, że Pola jest podobna do tatusia;)
Angun Arti jaki duży się zrobił;)
Ewika biedactwo malutkie w krostkach
Julianna Aleks fajniutki jest;) mały siłacz
Winki Olinek w sukieneczce wygląda przebojowo;)
Mycha Nadia wygląda świetnie z tymi włoskami
Margo Lenka mała zalotnisia;) ale ta minka przy marchewce - dobra!
Katarek Wojtuś duży chłopaczek jak widać po zdjęciach
Sabrina czuprynka Samiego jest niezastąpiona;)

margo szczuplutka jesteś laseczka z ciebie, a lenka jaka przy marchwi zdziwiona szok :-D

katarek ale masz dwóch przystojniaczków :tak:

niunia- wiki wygląda jakby stała pod ścianą... a jaki uśmieszek do mamusi

ssabrina- twój sami coraz ciemniejsze i gęste włosy jaki cudny, a mój nadal ŁYSOL:-D

margo - sliczna jestes kobitka a cora tez slicznosciowa, widac, ze marchewka smakowala :-):tak:

katarek - cudnych mcie synow, a starszy jaki przystojniak , ach te oczeta ;-):tak:

Ssabrinaa , kochana Ty wiesz, że w Sami`m jestem zakochana! I jak Mu znowu wlochale urosly! moglby chociaz polowe Poci oddac :-D:-D

Niuniunia Wikusia jest śliczna!!! A jaki ma dresior "słitaśny" :-D PS tak, POlcia to do mnie tylk od pasa w dol podobna :-):-D:-D:tak:

Winki - Ty to masz pomysły;-) urocza "panienka" hihih
mycha - Nadinka wyglada z tymi włosami jakby ze 2 latka miała
margo - a po kim Lenka taka zalotnica? Piękna dziewczyna.
katarek - przystojniachy dwa a rączki widzę, duże zainteresowanie budzą
Niuniunia- Wiki pięknie rośnie
Ssabrina - piękne Sami ma te włosko no pięęęęękne

margo śliczna mamusia, śliczna córeczka
Niuniunia śliczna Wikunia jak spokojnie sobie leży
katarek przystojniaczki rosną
Ssabrinaa nie złą ma czuprynkę Sami jaki zadowolony
mycha fajnie wygląda Nadia z tymi
warkoczami
Pozdrawiamy

Ssabrinaa o kude bele, ciemu ten Sami robi to samo co ja ?;-) Śliczny jest , ach te oczy, ach te włosy, Czaruś jeden :-D

reklama
Sabrina Sami jest cudowny! naprawdę popieram słowa Goli "czaruś jeden" ;) Będzie miał chłopaczyna powodzenie;D

Gola sesyjka Poli śliczna;) Ja ostatnio się rozleniwiłam ze zdjęciami małej chyba przez to moje przeziębienie. Czas nadrobić straty;) Polunia jak modeleczka pozuje;) Minka tu, minka tam;)

Syl Igorek jest słodziaśny;) przystojniaczek kolejny nam tu rośnie;)

Do góry