reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

winki- ja do mojego mówię ŁYSY bo mnie rozwala ta jego goła główka, chociaż on ma włosy jasne krótkie piórka :-D ślicznie olinka wygląda :-D

Julianna- twój to jakby z pół roku miał taki duży, a ładny chłopczyk :tak:

reklama
winki no śliczna by była Oleńka :-D Ale fajnie mieć synusia :D, choć płeć dla mnie od początku nie miała znaczenia, to chciałabym mieć jeszcze syna :zawstydzona/y: Ale Wasz Oluś ma śliczne oczka!

Winki80 Mała Olusia byłaby super zwłaszcza, że ma takie ładne długie nogi !!
2mycha1 Twoja Nadia na tych dwóch zdjęciach przypomniała mi moja Tosie jak była taka mała jest tu bardzo do niej podobna!!
Majuska1 Pati ma śliczne oczy a Twoja starsza córa to piękna dziewczyna!!Oczy ma duże i ładne.Podobają mi się takie duże oczy u dziewcząt!!
Andrzelika Alan słodziak!!!Taki łysolek jak kiedyś moja Tosia. Mamy takie same pieluszki.
Agalodz
Wojtuś to już duży kawaler.
Margo_84 Lenka śliczna i jaki ładny uśmiech!!
Juliana_SZcz twój synek to sliczny chłopaczek i jaki tez już duży!!
Gola Poli minki są niepowtarzalne !!!
Angun Arti to mały dżentelmen w tej koszuli to jak kawaler!!!
Ewika87 Współczuje choroby ale widzę mała uśmiechnięta to nie tak źle ja znosi!!

dzięki Kochane,
ona była mega zadowolona, a jak jej zdjęłam te włosy to przez 10 min płakała i nie chciała się uspokoić :-D

reklama
Do góry