reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

mikado jaki mały słodki tygrysek :)
ssabrinaa tak jak dziewczyny pisza, te włosy są do pozazdroszczenia :D
gola cóż za seksowne cętki hehe :D
kasiente rozwaliło mnie to zdjęcie ze smokiem :)
anek niezla gaduła i zaraz pochłonie swoją rękę chyba
mirelka ale masz silną dziewczyneczke
wink fajna czapa a jej zawartość jeszcze fajniejsza :)
cocca słodziak, a jakie ma namiętne spojrzenie hehe :)
andrzelika miny takie bo pewnie chciał jeszcze :p
anna rzeczywiście rozkoszniaczek z tego twojego synka
niuniunia o widze że Twoja niunia też ma niezłe włoski :) małe cudo

ahhh... rozpłynąć się można od tej słodyczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
mycha - sliczna ta Wasza Nadusia i miny boskie robi:))))

AnnaJ - naprawdę Tymuś jest ROZKOSZNY!!!!!!!!!

Niuniunia Wikusia jak zawsze ślicznościowa:))!

andrzelika - Brawo , Slicznie główkę Alanek trzyma! Silny chłopczyk :)

Majuska Śliczne masz dzieciaki, i te oczęta ciemne ! cudne są :))))

agalodz on nie podnosił wcale główki ani razu dopiero jak moja mama wczoraj mu latawiec zrobiła w powietrzu to unosił i kapł się,że tak można i fajnie, więc dziś zaczął ją podnosić i jeszcze umie z brzuszka na plecki się przełożyć twoja też ślicznusi :)

majusia- pati niezłe minki ma :) i bardzo młodo wyglądasz, ile masz lat kochana? Bo widzę,że masz córkę i syna 18/19lat aż nie mogę uwierzyć ;)

mycha- super nadinka już podnosi mój Alan dopiero dziś nas zaskoczył, wcześniej to nawet nie uniósł jak nadia, bo miał to w nosie i mu się nie chciało

niunia-twoja to ma te włoski laseczka :)

Tymuś niezły przystojniaczek :)

cocca- franuś duży chłopczyk:)

winki- olinek ślicznie wygląda taki słodziak :)

mirelka jak ona super patrzy na krówkę :) taka zapatrzona i skupiona

i inne mamy śliczniusie maleństwa waszę i tak rosną

anek Zosia fajnie gaworzy
mirelka jaka silna a ile ma włosków, śliczna
winki Oli ma światną czapę :-)
cocca Franek to śliczny chłopiec :tak:
andrzelika nowe smaczki to jest to! no i główka super silny facet
anna Tymek jest naprawdę rozkoszny
niuniunia za każdym razem jak oglądam foto twojej małej nie mogę się nadziwić ile ona ma włosów, super :-)
mycha taka mała a już do mamy języka wystawia ;-)uroczy urwis
majuska masz śliczne córki :-)
agalodz fajne chłopaki i mamusia oczywiście też :-)

reklama
Do góry