reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

margo gwiazda z lenki jest, a ten uśmiech :-) duża dziewczynka

julianna- aleks jaki uroczy uśmiech amant jak nie wiem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cocca ślicznego masz syna i mamusia szczęśliwa
mycha śliczna mała księżniczka minki ma słodkie
andrzelika no i się doczekałaś dzielny Alanek
majuska super masz rodzinkę, śliczne dzieciaczki
agalodz super rodzinka
AnnaJ007 Tymek mały przystojniak
Gola jaka mała gwiazdeczka Wam rośnie
niuni Wikunia super ma ta czuprynkę, moja już coraz mniej ma włosków na głowie
margo urocza ta twoja malutka i faktycznie duża już
julianna oj rośnie rośnie wasz maluszek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gola, oj zazdoszczę tego leżakowania :D mój robi awanture po 5 sekundach od położenia ;)
Julianna z Polą było tak samo , ale kładłam ją codziennie kilka razy dziennie, zabawialam grającymi zabawkami i teraz już potrafi poleżeć z 5 minut (oczywiście przy zabawianiu), jedynie w kąpieli może leżeć cały czas i nie wojuje. Także najpierw Aleksowi jak leży na pleckach pokaż zabawkę, albo poświeć czymś i połóż to a potem go przekręć na brzuszek tak żeby cały czas miał to przed oczami i powinien poleżakować choć chwilkę bez płaczu

gola Pola mała modnisia, śliczna i jak ładnie leży w wanience, może też tak spróbuję jutro z Leną :-)
julianna jaki fajny radosny chłopiec :-)

Ostatnia edycja:
Mycha Nadunia zawsze fajną minkę do zdjęcia zrobi.
Majuska pati ma słodkie te swoje policzki, kawał slodkiej dziewczyny!
Andrzelika brawo dla Alanka, ale on do ciebie podobny!
Agalodz Wojtuś fajny okrągłutki, widać, że przytulanek z niego.
Margo zawadiacki uśmich ma Lenka.
Julianna Aleks ma świetną koszulkę z czachą.
Gola ale Polunia minę poważną zrobiła, a jaki fajny patent z tymi ręcznikami w wanience, żeby sobie poleżakowała :-)

Wszystkie maluszki sa slodkie i takie kochane :-)
andrzelika ale slicznie Alanek trzyma glowke :-) gratki dla przystojniaka za nowy wyczyn ;-):-)
agalodz super masz te chlopaki a Ty jak slicznie wygladasz,Wojtus jest uroczy :-)
margo sliczny usmieszek Lenko,oby jak najwiecej takich chwil bylo :-)
Julianna Aleks rosnie wam jak na drozdzach,smieszek kochany :-)
Gola Polunia to jest slicznotka,te oczka i jaka minke zrobila :-) a jak sobie w wanience lezy super :-)
Angun Arti jest boski,sliczny jest i jak on rosnie szybko :-)

reklama
Angun boskie to zdjęcie :) to wygląda tak Arti mówi "Nadia, wal się, mój "Rysio" jest fajniejszy" hehe
no i dziękujemy za pozdrowienia ;-)

Do góry