reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. U nas też przez noc śniegu napadało i na nieszczęście właśnie się topi. Jak patrzę na tą chlapę za oknem to mam ciarki.
Po wczorajszych ćwiczeniach dopadły mnie zakwasy..w łydkach!:/ Wieczorem jeszcze 40 minut na twisterku się kręciłam więc chyba nie było źle wczoraj jeśli chodzi o ruch!

Mateuszkowa
mąż niech się płaszczy do Wielkanocy co najmniej!!!
U mnie wyniki marne. To co zgubie to nadrobię i takie to moje odchudzanie. Najlepsze wyniki chyba miałam w grudniu co niby się wszystkie do świąt odchudzały, miałam takiego powera!! Teraz też zaczynam ale motywacja nie taka sama! Kop w dupsko by się przydał.

Też poluję na te piżamki i bluzeczki z lidla ale chwilowo funduszy brak więc mam nadzieję że za kilka dni się załapię jeszcze!

Editku
masz rację pomidory i sałata to niezłe zapychacze ale na krótko:p Choć uwielbiam pomidory jak jest faktycznie na nie sezon:)

Edyśku to popołudnie wczoraj na lajcie, obiad był więc czas la ciebie i rodzinki był. Lecę te kurteczki oblukać.

A dzie reszta dziewczyn Gaja Olisia i córy marnotrawne?????

reklama
jestem, jestem
cały czas biegam po chałupie bo mam syf :/
Zrobiłam skalpel dla rozgrzewki z rana a teraz kurze, odkurzanie, mycie podłóg i garów, pranie, w międzyczasie karmienie Maksa, jeszcze obiad i chwilka dla siebie hehe;-)

A co do obiadu to mi kawałek schabu został to cos z nim zrobię, choć wcale ale to wcale do mięsa mnie nie ciągnie:baffled:

jestem i ja
byłam w sh i zakupiłam małemu 3 bluzki - 2 podkoszulki i 1 z długim za 12 zl łącznie :p nic wiecej nie ma, ani spodni, ani bluz, dresów a więcej podkoszulków mu nie trzeba
poszłam też do lidla ale rozmiarówka do du... py bo nie ma 92/98 .. tylko 86/92 a to akurat małe a później już 98/.104 to znów wielkie

w sumie połaziłam z 2 godziny tocząc ten wozek po zamarzniętym śniegu :szok: byłam zziajana jak nie wiem:confused2:, a teraz już czas na obiadek bo skakanke zrobiłam-niestety tylko 15 minut :confused2::confused2:

Jolek napewno nie jest tak źle! nie poddawaj się! :*
Gaja mięso Ci śmierdzi ??? mi w ciązy smierdziało :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2:

Editek u mnie samochody na parkingu to nie wyznacznik bo dziady na nogach lecą :laugh2: tak przeczesane wszystko było, że dramat, jakby koniec świata miał być conajmniej :eek:

Edysiek no więc nie ma co dramatyzować :p u mnie tez sypie.. ale lód :nerd:

No nie poddałam się dziś i kolejne podejście do kilera zrobiłam. Padłam po pół godzinie. Nie poddam się codziennie po trochu i jakoś dam radę:p
Mateuszkowa a rozpakowywałaś te 86/92?? Ja mam bluzki z jesieni z tą rozmiarów ką z lidla i jeszcze są za duże na Igora.

Gaja
myślisz że Chodakowska codziennie wszystkie treningi wali po kolei??

Jolek no niby były rozpakowane i spodnie fakt długie ale bluzka już raczej nie-tak mi się wydawło przynajmniej, bo moj jest duży a ja ciągle za małe szmaty biorę i przykładam do niego, poza tym ta piżama była z wiskozą i jakoś tak nie wiem czy to fajnie tak do spania.. ??
dobrze, że ćw zrobiłaś!! :-))

Ja mam piżamy z lidla i są ok. I te 86/92 są na teraz więc będę brała już te większe..to nic że przy duże z czasem podrośnie a za taką cenę szkoda nie wziąć.

ale kolejne sa na 98/104 więc są wieeeeeelkie :-)
ja poszuka jeszcze czegos innego :p może znajde a jak nie to będziemy sobie radzić hehehe

reklama
Dorka ja mam tak od pół roku gdzieś, mięso jest bleeee:baffled: za to nabiał w inych postaciach jak mleko, owsianki, jogurty itp jak najbardziej :) I na obiad owsianka z bananem, bom wzięła do ręki ten schab i jak pomyślałam o tym, że mam go zjeśc to mi się odechciało:confused2:

jolek nie wiem co ta chodakowska tam wyczynia ale podejrzewam, że bym zdechła przy jej intensywności:-p Na bank z 2 godzinki sobie daje wycisku ale co tam, nie ma dzieci, jest panią samej siebie to może sobie jak najwięcej czasu poświęcać:-p

Do góry