hej
wszyscy płaczą, że śnieg spadł a po 1 mamy dalej zime i w dodatku luty
a po 2 u mnie jest on cały czas , chociaż mieszkam w dużym mieście ;-)
nie narzekajcie laski, będzie, lato, 40 stopni znowu to będziecie płakać, że chcecie śniegu
zważyłam się dziś i jestem załamana, jak to się stało ?????????????? no jak ??? ćwiczę codziennie, żre jak żre jakieś lody były ostatnio ale bez przesady -_- obstawiam wodę w organizmie, chociaż to jeszcze nie połowa cyklu, no ale.........
nie poddaje się tylko skacze dziś też, ale pierw chyba małego wywloke na spacer do... sh ;D oczywiście jak nie podniesie mi syreny znowu po minucie.. aa.. i do lidla po piżamke dla niego, bo nie mamy już
Jolek 34 min ćwiczeń to bardzo ładnie
naprawdę podziwiam! ja skacze o wiele krócej bo nie daje rady więcej póki co, ale liczy się to, że chcesz, pamiętaj! :* suwaczek suwaczkiem ale powiedz ile już kg straciłaś albo cm ? uwielbiam makaron smazony, po prostu kocham
chińczycy itp. jedzą takie coś a patrz jacy chudzi ;-)
Editek jak czytam sałatka z kurczakiem to myślę-mało żarcia, pewnie głodna bym była, ale to tylko złudzenie zapewne
ja dziś mam w planach zrobić na parze łososia z warzywami ( teściowa mi parowar przyniosła ) a zupkę mamy rosół. tzn ja mam mięsko po tajski z patelni z sosem
Edysiek tak pomyślałam, że może by mnie to zmobilizowało więcej ;-) ale kto wie.. może kupie sobię na wiosne do biegania