reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam siem i ja :-)

Weekand dla mnie jak zwykle w piątek znajomi w sobote też i weś tu człowieku się odchudź :wściekła/y:jak ciągle jakaś imprezka haha
My też wczoraj spacerowaliśmy ale kurde mroźno u nas brrr... a myslałam że zima już mija ale cóż pozostaje tylko czekac na ciepełko hehe

Jolitka, Toxi no żeście wreszcie wróciły hehe:-)

Edysiek włąśnie pokaż jakie kurtki bo ja całą sobotę złaziłam po sklepach ale u nas jeszcze nie ma dopiero się zaczynają pojawiać a na all nie chcę kupować bo wolę zmierzyć:-)

Jolek nie trać nadzieji ja cały czas mam na większe mieszkanie nadzieję hehe albo dom ale bez kredytu hehe cóż marzenia nie kosztują haha. A ty jesteś na diecie Olisi? ja w tygodniu w mmiarę w weekend gorzej:zawstydzona/y: muszę przestać imprezować:zawstydzona/y::-)

Spadam z małym na poczę muszę powysyłać adidaski które udało mi się sprzedac a rano może nie będzie tyle ludzi bo u nas to wiecznie nawał na poczcie heh

reklama
witam,
No Toxi i Jolanda nasza się odezwały ;)
Ja kurtke jak już pisałam kiedyś na wiosnę mam aczkolwiek jest już za duża choć kilka razy ubrana :/ Ale nie kupię nowej, najwyżej pasek mocniej w tej ściągnę:-p

I zakupiłam sobie pulsometr, powiedziałam T. że chciałabym ale nie wiem co on na to itp. I od razu stwierdził, że mam sobie zamówić bo przy mnie na pewno się nie zmarnuje:-D I żartobliwie stwierdził, że podczas seksu będzie sobie musiał założyc i sprawdzić jak to działa hehe:-p

A zamówiłam niedrogi bo weszłam na opinie o nim i miał bardzo dobrą i to od samego wytrawnego biegacza :)

o takowy:
PULSOMETR MD15151c POMIAR TĘTNA FITNESS SPORT kcal (3018766094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Editek no to się nie da odchudzić przecież :-D na mnie też na poczcie czeka przesyłka od środy :baffled:ale coś mi nie po drodze.. jak coś to wyleze popołudniu jak sie doprowadze do jakiegoś stanu ;D
Gaja nieźle :p też się zastanawiałam nad tym kiedyś, ale chyba mi to nie potrzebne. bardziej krokomierz :tak:

ja jako, iz ćwiczę codziennie i jeszcze chce dołożyć bieganie to myślę, że się przyda :) Zawsze moge sobie ustawić tętno max i będzie mnie informowac kiedy zostało ono przekroczone i trzeba zwolnić :) No i ja zawsze chciałam to cudo mieć, tzn. od kiedy ćwiczę;-)

Dorcia krokomierz hahaha a ja przeczytałam korkociąg:-D hahaha
A ja dalej nie wylazłam z domu nie no ide się zbierać bo potem godzina w kolejce murowana:dry:

Dorcia krokomierz hahaha a ja przeczytałam korkociąg
laugh.gif

No i wszystko jasne kto tu najwięcej imprezuje, że krokomierz z korkociągiem wzrokowo myli hehe:-D

Gaja heheh tylko w weekend :zawstydzona/y::-D:-D hahah

Wlanie wrócilismy z poczty pierwszy raz chyba bylo tylko dwie osoby wow nie musialam sta w kolejce za bardzo heh

Ostatnia edycja:
skakanka - 20 min ;D
pot mi cycki zalał ;D
odetchne minutke i lece pod prysznic
narazie dzis co zjadłam to kawka + 1 kromka z serkiem białym + kefir z ziarnami <3 + marchewka ;D

reklama
Hejka:)

Editek ale się uśmiałam z tego korkociągu :-D:-D:-D Widać weekend u Ciebie jeszcze trwa:)
Tak jestem na diecie Olisi. Powiedzmy że jestem:(

Gaja super że sobie zamówiłaś to cudeńko. Mi tam na razie zbędne.

Mateuszkowa to teraz poćwicz za mnie:)

Edyśku super,że zakupy udane i wycieczka zaliczona:)

Dobra ja też idę doopskao ruszyć i coś zrobić, poćwiczyć posprzątać bo jak na razie to zamulam. Ech ta pogoda mnie wykańcza a do tego śnieg u nas sypie :baffled:

Do góry