reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

U mojego w starych ćwiczeniach też były takie głupie zadania haha tylko ciekawe po co je piszą w ksiązkach dla dzieci co moze ucza myslenia heheh

Bylismy u ciotki J co za poj..ana wieśniara:wściekła/y:. Nie dość że przyjeżdżamy tam raz na miesiąc albo rzadziej to ta jak zajechaliśmy że ona i mąż muszą wywalić gnojnik no to mój mówi że mu pomoże bo to tylko takie guziki wciskać bo maja elektryczną wyciągarkę a my zebyśmy sobie siadły kawy się napiły itp. a ona że ma jeszcze w polu ze 2 wiaderka ziemniaków do zebrania i musi dzisiaj a co najlepsze tydzień temu zebrali ziemniaki 3 tony chyba. Kur...wa jak nie chciała ze mną siedzieć to wystarczyło powiedzieć a nie odprawiać takie cyrki. No ale co się dziwić zawsze taka była tzn. nie aż taka. Ja bym ja rozumiała jakbym tam codziennie przesiadywała ale raz na jakis czas na godzinkę wpadniemy:wściekła/y:.

reklama
Dotarłam...Młody tak mi dał dziś popalić że masakra!!! Ryczący jęczący... ech nie dużo brakowało a bym wyszła z domu i poszła wpi**u przed siebie!! Głowa mi pęka przez niego. Dobrze,że M już go spać położył. Cały tydzień mam taką jęczybułę w domu ale dzisiaj to już kumulację zrobił!!!

Mateuszkowa dasz radę dasz, kto jak kto ale Ty dasz i jeszcze udowodnisz swojemu że bez niego świetnie sobie dajesz radę ze wszystkim.
A co to za zadanie???Kto to dopuścił do druku???

Edyśku co za nieludzka godzina do wstawania :shocked2:Ja o tej porze to idę siku i dalej do wyrka spać:)

Editku już ja bym tam więcej nie pojechała!!! Wesoło w tej szkole miałaś. Co za przypał ta nauczycielka. Daj jej do zrobienie to zadanie co Mateuszkowa wstawiła i napisz nam jej reakcję :):):)

Gaja Tobie niedługo dnia zabraknie na te wszystkie ćwiczenia :-p
To Twoje kardio też jest spoko. Chyba naprzemiennie będę je robiła z tym od Mateuszkowej.

Ja ostatnio robiłam Mel B Trening na nogi:)

Ostatnia edycja:
Editek współczuje, ja bym już tam nie pojechała na pewno! jak tak Cię potraktowała.. to sorry.. po co sobie nerwy strzępić ..

Jolek no trzeba heh :cool2::cool2: ponoć w książkach wiele takich zagadkowych zagadek bez odpowiedzi..widać wyższa inteligencja ..

KOTENIEŃKI :D jak chcecie rabat do smyka -30 % na kurtki i buty to dajcie meila bo mam w takiej postaci, żeby przesłac dalej, ja bylam dziś i jakoś nie wiedziałąm co kupić.. sa też rabaty normalnie - 25 % no ale to zawsze 5 % mniej do zapłaty :-D:-D:-D

Mateuszkowa kotenieńku widzę,że ktoś tu Julię ogląda :-p Skoro teraz są takie zadania w książkach to ja już bym się do szkoły nie nadawała. Zawsze miałam piętkę z matmy ale teraz to bym pewnie zawaliła szkołę:/

Kotenieńku a oglądam jednym okiem jak się da, bo o tej godz nic innego nie ma :-D:-D:-D:-D ja z matmy zawsze byłam niżej niż można :-D:-D także nie przejmuje sie hehehe

Ja miałam przez wakacje obejrzeć to co do wakacji leciało żeby teraz oglądać,ale doszłam do 50tego odcinak i jakoś już mi czasu brakło na oglądanie.

Pojechać to tam na pewno nie pojadę. Jej synek to mój chrześniak i ma za tydzień urodziny i gadała zeby przyjechać w niedzielę bo robi itp. a ja pojade w sobotę dam prezent i powiem że muszę zbierać ziemniaki :-D:-D:-D:-D:-D nie no żartuję cos wymysle, albo nic dam i powiem że nie mam czasu haha nieh się namęczy i sama wszystko zachla sobie a co najlepsze to waży ponad 100 kg grubaska jedna haha.

jolek ale mój też drze się jęczy bez potrzeby normalnie czy te dzieci powariowały:confused2::eek:

dziewczynu
pier... mnie
młot udarowy piętro wyżej

no kur...
dziecko mi usypia
a raczej już nie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EDitku może to ta jesień tak dział na te nasze dzieci:confused::-(Masz rację,jedź zawieź prezent i powiedz że nie masz czasu na posiadówki.

Mateuszkowa remont czy impreza???

reklama
Do góry