reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa doczytałam, że Twój chłop wyjeżdża na szkolenie czy coś. Nie martw się, takie rozstania dobrze robią związkowi, potęsknisz trochę i potem będziecie się sobą cieszyć ;-)

Właśnie kończę gotować grochówkę (w szybkowarze) i zaraz zmykam na dwór.

reklama
pewnie, że dam
w zasadzie to będzie jak każdy zwykły dzień z tym, że wykąpie małego hehee :p
nie przeceniajmy mojego męża, że tyle robi
:p hehehehe chociaż w jego mniemaniu pewnie świat się zawali hahaha

halo, gdzie jesteście?
coś ostatnio pustawo tu..

:(

patrzcie co znalazłam ;D

katastrofa normalnie hehe

Załączniki

• 9ce8a5fb6e6f1c7042b324aec1a145f7.jpg
    9ce8a5fb6e6f1c7042b324aec1a145f7.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 36
To z ksiązki która Miłosz miał w III klasie :) Tam jeszcze głupsze były hehe ale też nie zawsze dało się rozwiązać tak pani mówiła, takie podchwytliwe :)

No a potem dzieciak siedzi i główkuje i bzdury wymyśla hehe :)
ja zrobiłam te cardio nie jest złe :) myślę, że tak z 2 powtórzenia na początek będę robić bo i tak się napoce:-p

I zżarłam sękacze, bleeeee mdli mnie:zawstydzona/y:

reklama
wzięłam się znowu za ćw.. tym razem : Mel B 10 minutowy trening brzucha - YouTube czuc każdy mięsień , ale nie jest to tak bardzo wyczerpujące jak kardio - przynajmniej dla mnie, zrobiłam je nawet spoko :tak::tak:

aha, chciałam Wam donieśc, że zmierzyłam dziś taki wizytowy 3 cześciowy komplet z przed 3 lat ! i mieszcze się na luzaka a pamiętam, że spodnie mi się aż wrzynały :eek: także jest postęp :-D

Gaja ja kocham sękacze.. mniami ..

Do góry