idę jutro na 10. 00 do fryzjera , o !
przy okazji kupiłam se farbe zanim wpadłam na pomysł z fryzjerem.. leżeć będzie, a co tam.. do tego maske z welli na leb i będę sie odnawiać
do tego,
zamówilismy dzis pizze i grzanki czosnkowe - z racji na zam powyżej 20 zł.. więc te grzanki..
bo ja miałam bunt na gotowanie.. później poszłam do rodziców i co ? zjadłam 2 danie, małe ale zjadłam
kurka no, tyłek mi się rozlezie przez to żarcie..
dzisiaj dostałam wścieklizny w sklepie... poszłam do kasy pierwszeństwa z 2 produktami!! zapytalam kasjerke czy mnie skasuje wcześniej bo mały już jape darł a jakaś baba na oko ok 60 na mnie morde, że ona ma legitymacje, że ona ma pierwszeństwo, że ja się dzieckiem zasłaniam, że dziecko to pretekste, zeby przy kasie być szybciej, oj kipiałam.. dyskusja była głośna, ta na mnie morde ja na nią, bo bez jaj, tak mnie obrażala, mówię jej żeby się kasowała prosze bardzo, ale kasjerka skasowała mnie btw. kasjerka staneła po stronie tej baby ze swoimi komentarzami
że kto to widział takie przepychanie itp. nie mogłam nawet pinu wpisac bo kapsko grube mi terminal zasłoniło z moją karta!!!!!! dziecko 3 metry ode mnie, karta gdzie indziej, a ta prukwa mnie zastawia
później wózkiem wyjechać nie mogłam bo kapsko zdziadziałe mnie koszykiem zastawilo
i morda na mnie, że jaśnie pani jedzie i każdy ma się suwać! ( tylko ona.. ) jeszcze zaczęła mnie obrażac, powiedziałam jej na odchodne, żeby uważała bo w życiu spotkają ja takie sytuacje i zobaczy jak to jest.. poszlam do POK-u i napisałam skarge na kasjerke i na ten cały system..
no..
od dziś stwierdziłam, ze korzystam ze wszystkiego co mi się NALEŻY! pierwszeństwo, miejsce na wózek z mpk.. do tej pory poprosiłam tylko 2 razy przy kasie i to wtedy jak mały mi jęczal, ale teraz sie skończyło...oj nie ma.. chcesz byc miłym a dziady jak zawsze cie zeszmacą, no to się skończyło..
Jola to dobrze, że wiesz co i jak z @.. ja nadal czekam..w sumie czekanie właśnie zaczynam bo wczoraj ,mc minął..
Butterfly witaj
, przykro mi, że nie udało sie z dzidziusiem :* niestety nie masz latwo, jak sama piszesz, zostań z nami, tu znajdziesz wsparcie, motywacje i chęć do dalszej pracy nad zbędną wagą :-) może przez te leki cieżko jest coś zrzucić? potrzebvny dobry lekarz..dietetyk i ginekolog..
Aga co Ty taka senna ?
w nocy nie spalaś ?