reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry :tak:

Jola, dziękuje. :) Miło się słyszy takie rzeczy.

Gaja, a ja cały czas mam wrażenie jakbym z 10 kg grubsza była. : P

Editek, ja bym chciała mieć ciemny brąz. Raz sobie zrobiłam i mi się zmył, wcześniej miałam platyne to może dlatego mi się tak zmywa. :confused:

Kropeczko, tort wnosiła moja najlepsza przyjaciółka. :) :tak:

A ja dziś na 15 idę tatuaż sobie zrobić. Mam projekt, wreszcie się zdecydowałam, piękne M będę miała. : ) Zawsze chciałam mieć ale ja jestem lękliwa do tatuaży, z kolczykami inna sprawa.
I kupiłam karnet na siłownie, ja tu nie mam gdzie biegać a taki trening 3 razy w tygodniu dużo daje. Mam stepper i hantle i musze sie zebrać wreszcie i coś ze sobą zrobić. : )

reklama
Kropeczko tak budowlanka :-) ale jak narazie nie narzekam. Wiadomo jak to jest u siebie raz jest więcej kasy raz mniej trzeba tylko nauczyć się inaczej gospodarowac kasa:-D a nie stała pensyjka co miesiąc.

Toxi ja chciałam kiedyś blond ale mam czarne brwi i brązowe oczy i wiem że bym wyglądała jak ufo:-) jakieś np. w taki jak twój kolorze heh

ja miałam już rude, czarne, średni blond, jasny blond, platyne, bordowe i odcienie wszystkie brązu. Najlepiej czułam się w ciemno brązowych. W blondzie czuje się niepoważnie i głupio. xD

Żanetko tak pytałam, bo Ty zawsze tu z info, że 0,5 kg więcej po jakimś jedzeniu , ale dobrze, że się nie wazyłaś..

Iza , Jola - kurka zasady...zasady jego nie obowiązują, panisko takie, że ho, ho.. powinien chodzić, ćwiczyć ale BOLI a wiecie jacy są faceci na ból.. teraz zapytałam się go czy mogę za 5 minut zrobić to co chcial a on już litania " dobrze, nie to nie, dziękuje bardzo, tak można na ciebie liczyć " o kurde..-dodam , że to nic waznego :baffled::baffled::baffled: dziecko i tyle.
Iza ja myślę, że oni by poumierali na samą myśl o porodzie hahaha :p, placek już tężeje, robię z jabłek gotowych z racji braku czasu i dodałam rodzynki -wcześniej moczone we wrzątku, już mogę Ci powiedzieć, że ten wkład do placka jest boski :tak::tak::tak:ps- mój Mati liże ściane.. wiesz o co kaman ???:confused::confused::confused::confused: i nawet mi nic nie mów o seksowaniu...kiedy to będzie..:confused::confused::sorry2:
JOla u nas też zimno :/ deszcz i tak na zmianę, dziś tak w nocy lało, że mnie i dziecko obudziło :/
Edytko nie mam :( tzn on twierdzi, że mam hahahahahah bo od ok 21 kiedy dziecko śpi, on już leży to ja mam "wolne"..
Aga powodzenia z tatuażem, ja bym się raczej nie zdecydowala..

Ja mam włosy naturalne takie ciut czekoladowe, farbowałam zawsze na rudości i czerwienie a od 3 lat mam swój kolor, tzn. farbuję na czekoladę tylko by głębi dodać tak raz na 2 m-ce bo odrostów nie widać:tak: i teraz chyba mi dobrze z tym kolorem.

Co do tatuażu to ja już kiedyś o nim marzyłam ale się nigdy nie zdecydowałam, może z racji tego, że potem będę babcią z tatuażem a druga sprawa ja chciałam kolorowy a to co jakis czas trzeba poprawiać bo barwnik blednie a na to mi szkoda kasy:tak: Latem nad morzem z henny sobie walnę haha razem z Olką;-)

Dorka oj ja wiem co ty przechodzisz a to ponoć my focha walimy non stop a tu proszę:-p Jak my wszyscy prócz Miłosza na jelitówkę chorowaliśmy to jak myślisz kto był najbardziej chory????? Najlepsze było to, że 2 dni skakałam koło niego, spał cały czas prawie i go nie budziłam, po 2 dniach on się czuł lepiej i mnie chwyciło z Olką i co? Jak dziecko zarzygało pokój to ja z dreszczami i gorączką na czworaka - bo nie miałam siły stać- czyściłam podłogi, zmieniałam pościel itp bo mój pan mąż się brzydził:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak to jest z chłopami oni zawsze będą bardziej chorzy, zmęczeni itp

Toxi sama prawda ;-) a co do wlosow to mi wlasnie ten ciemny odcien tez sie szybko zmywal...i pewnie tez dlatego,ze farbowalam na blond pasemka a z blondu sie szybko zmywa.
A Twoje wlosy tez duzo przeszly :szok: z czarnego do platyny?? :baffled: ja az tak nie eksperymentowalam...nigdy nie mialam czarnych wlosow ani ciemno brazowych.......dlatego przyzyczajona jestem po prostu do blondu i w nim czuje sie najlepiej:tak: teraz mysle by na te blond pasemka walnac farbe sklepowa-te pianke wlasnie...jasny blond :-p jak juz mam rozjasnione to powinno byc dobrze ...tylko co pozniej z odrostem:confused:
A ! i tatuaz bym tez chciala...brat mojego M tutaj wytatuowal sobie godlo polski :szok: i tekst nie zapomnij skad pochodzisz i imiona swoich rodzicow tak pisane,ze gdy on patrzy w lusterko to moze je przeczytac.Wszystko na klacie :-D

Mateuszkowa no naprawde duze dziecko z tego Twojego chlopa :-D jak tak czytam :sorry2: eh...faceci sa z marsa.

Editek moj tez budowlaniec i wlasnie nie ma stalej pensyjki co miesiac...kasa jest roznie :blink: i tez najwiecj roboty latem tak wiec urlop planujemy cos wrzesien-pazdziernik a 6 .10 mamy 5 rocznice slubu to sie cos wymysli moze ;-)

Eh.........nienawidze poniedzialku...

:tak::tak:ps- mój Mati liże ściane.. wiesz o co kaman ???:confused::confused::confused::confused:
hm... a mój Bartuś pije wodę z wanny w trakcie kąpieli :)
widocznie jak większość przedmiotów poznawanych językiem ma ochotę spróbować i poznać się bliżej również ze ścianą :-D
myślę, że nie ma się czym przejmować dopóki niczego budowlanego ;) z niej nie zjada...

zbliża mi sie @ bo nosi mnie na słodkie:sorry2: W środę powinnam dostać i wariuję już:sorry2: ech ciężki tydzień mnie czeka:dry:.
Zjadłam ciasta troszku i po co sie pytam???
Ech dobrze, że już nic słodkiego w domu nie ma i nie będzie do następnego tygodnia:-p jak chcą to poza domem niech sobie zjedzą:tak:

reklama
"ciasta troszku"... :szok:
mnie nosiło cały ubiegły tydzień ale słodyczy w domu nie miałam, natomiast jak B. w piątek wyruszył na zakupy...:no: pochłonęłam 400 g :tak: loda koktailowego (wieczorem, bo rano mógłby się spalić...) następnego dnia duże prince polo również wieczorem a wczoraj znów ciasteczkowa powtórka do tego 2 drinki z colą i...aaa! i 2 gałki lodów w sobotę po obiedzie w lodomanii :szok::szok::szok::szok: dramat! no ale moja @ zwariowała, miałam w maju dwukrotnie :wściekła/y:
nie ważę się, boję się, że po straconym kg z zeszłego tygodnia pozostało wspomnienie... zważę się w piątek :-D tak więc Żaneta - czym Ty się przejmujesz...?
Jola, Editek - nie wiem jak u Was, ale u mnie nie dość, że budowlaniec to jeszcze całymi dniami go nie ma :dry: słomiana wdowa ze mnie... żeby chociaż listonosz był przystojny :-p hahaha!
Toxi - daj znać, jak i czy wyszedł tatuaż/czy wogóle się zdecydowałaś. Mnie jak Żanetę - przeraża blaknięcie, no i na starość trochę gupio udawać wyluzowaną babcię :-D
Dorota - zaraz masz wolne, czekamy :D

Do góry