reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa ciężki masz teraz żywot :-( A do kiedy mąż ma leżeć ? bo zwolnienie to pewnie jeszcze długo.
Super, że jesteś zadowolona z farby. Ja też teraz stosuję pianki, bo są bardzo wydajne i 1 mi wystarcza a tak zawsze musiałam mieć 2.

A reszta gdzie?

reklama
jestem bo mąż poszedł się myć a ja musze mu łóżko pościelić, ale minutkę na BB znalazłam :D

Edytko, to zależy jak się będzie goić, noga mu puchnie coraz to, bo tak to jest z facetami, mówi, ze może chodzić, itp, a później zdycha, ma kule ale po co używać i efekt jest taki, że jest gorzej niż było:no::no: zwolnienie ma do 18.06 ale kto wie co będzie..

a najbardziej mnie wkurza jak go pytam " jaka ma być pogoda na jutro " skoro siedzi przy lapku 24/7 a on wtedy wzdycha, jęczy i z trudem odpowiada, no cholera to noga go boli czy resztki zwojów mózgowych ? :crazy::crazy::crazy:

i tak to jest ja zapierniczam a on sobie leży albo z lapkiem alb o z telefonem albo ogląda tv nic dodać nic ująć udane relacje jak cholera :crazy: ja jeszcze wściekła jestem bo @ nadciąga i jak usiąde to odrazu jest litania co mam zrobić i już q....wicy dostaje, a jeszcze mi rzuci teksty że ma na sex ochotę, ja pierdziu..........toż to.. idiota mówie wam..ciekaw jak?! KUTERNOGA JEDEN! :p
naprawdę wyjdę i nie wróce, bo to nie na moje nerwy

Witam się po długiej;-)nieobecność ale jak zwykle sobota na wsi zleciała a niedziela.... na zakupach:-)
Kupiłam sobie 3 bluzki i 3 pary rybaczek a co tam:-)

Toxi spóźnione:zawstydzona/y:WSZYSTKIEGO NAJJJLEPSZEGO 1oo Latek

Edysiek ja fajny strój znalazłam na allegro ale boję się trochę że nie trafię z górą albo z dołem pozostaje mi chyba tylko szukanie w realu czegoś

Mateuszkowa biedulko jedna oby Ci ten mąż szybko wyzdrowiał:-)

Andrzelika ja stosuję Eveline 4D efekt lekko chłodzący i jest super i mam jeszcze lirene Max ujędrnianie i też fajny ale jak je wykończe to przechodzę na Tołpę właśnie

wiecie co?

odmówiłam jaśnie księciuniowi zrobienia litra herbaty - bo mówiłam, prosiłam wczoraj - powiedz o tym w ciągu dnia, a ten przed 19, że chce herbatę a na moje NIE teksty " jakie nie? co to znaczy, że nie? " kurde no:angry::angry:
zrobiłam kolacje, daje mu pod nos-je w łóżku:wściekła/y: - a ten - GRA - i nie będe teraz jadł.. jadłam sama..
KUR...DE
co ja mam zrobić? uszy po sobie i dalej usługiwać? bo to już usługiwanie jest...
a jak chce porozmawiać, to obrażona mina namber fajw i ton pretensjonalny " no słucham, słucham o czym chcesz rozmawiać? " a mi się odechcewa wszystkiego.. :angry::angry::angry::angry:
ja nie wiem, czy tak to ma "wyglądać"..
aha i słynne teksty pt." @ nie może być wytłumaczeniem twoich nerwów " ........

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

no to się pożaliłam i lepiej mi..:sorry2:

DSC08620.jpgDSC08623.jpgDSC08631.jpgDSC08637.jpgDSC08630.jpgDSC08624.jpgDSC08625.jpgDSC08626.jpgDSC08627.jpgDSC08628.jpg Macie zdjęcia z moich urodzin. : D:tak:

Toxi wszystkiego nalepszego kochana !!! :-D kurcze,jakos wczesniej przeoczylam,sorki a to przeciez 18-nastka!!! wow :szok: swietnie wygladasz kobitko,w ogole tak z klasa ,i napewno nie jak wiekszosc Twoich rowiesnic teraz...jestes taka ........elegancka jak na swoj wiek.Podziwiam i wielki szacun...nie tyle co za wyglad ale za calokrztalt,jestes madra i fajna dziewczyna i taka pozostan!!!

Mateuszkowa daj na luz ;-) dziwny ten Twoj maz...bo na codzien pomaga a teraz lezy z noga i oczekuje obsluzenia?? no ok. ja rozumiem,ze nie chodzi ale to grzeczniej by poprosil :confused: moj jak lezy z grypa to sie mnie slodko zapyta-kochanie zrobisz mi herbate??? niech juz ten Twoj nie udaje obloznie chorego a cieszy sie,ze to kiedys minie...bo co maja powiedziec ludzie na stale przykuci do lozka ? Ale co sie dziwic jak facet z katarem umiera a co dopiero po operacji...........:sorry2:

My bylismy dzisiaj w ramach dnia dzecka z Maja w takiej hali zabaw...wylatala sie,wyszalala,ale bez cyrku sie nie obeszlo,cos ostatnio znowu strasznie to NIE na topie i bardzo chce rzadzic i rozkazuje i rozstawia nas po katach wrecz :szok: :angry:

A pojechalim bo pogoda do bani :no: caly dzien leje ale od jutra ma byc ponoc lepiej,mam nadzieje...

A ja tez jestem od nowa blondynka .... i czuje sie duzo lepiej,bo kocham byc blondynka :-D przygoda z brazem niech idzie w niepamiec ,jeszcze do konca z ciecia nie jestem zadowolona ,no ale coz...nic innego mi nie pozostaje jak czekac az odrosna :sorry2:

witam,
mnie wczoraj nie było kochane bo ja komunię miałam, także dietowo na pewno nie było ale też mega obżarstwa też:tak: Ale nawet teraz czuję się pełna i chyba tknę coś po południu dopiero:zawstydzona/y:

Toxi fajna z ciebie dziewczyna i wyglądaz na wiele szczuplejszą:tak:

Dorota rozumiem twe rozgoryczenie, jeszcze trochę i się odegrasz;-)

Witam :-)
Już po weekendzie, pora wracać do normalności. Choć to tylko 3 dni i znowu wolne :-)
Mó K. już jutro jedzie na ryby, ja z córcią na razie zostajemy w domu, bo ona sypie kwiatki na Boże Ciało, jak sie uda to dołączymy do niego w czwartek po południu.

Mateuszkowa wcale się nie dziwię, że się złościsz. I przyznam, że nie masz za bardzo co zrobić :sorry2: tylko złoszczenie Ci zostaje.

Editek ja tez na allegro bym się bała, że nie będzie pasować

Toxi widać od razu, że imprezka udana. Całkiem nieźle się prezentujesz i laseczka z Ciebie :tak:

Jolita super, że jesteś zadowolona z koloru włosów :tak: Może jakieś zdjęcie ;-)
U nas też pogoda do bani, już mnie dobija :wściekła/y:
Choć na razie jeden plus jest taki, że nie szkoda mi tego, że musimy z Angelą zostać w domu jeszcze kilka dni.

Gaja ja po tym weekendzie sama czuje sie jakas obżarta :baffled: A niby tak dużo nie jadłam, wczoraj tylko pizza na kolację była nadprogramowa ;-)

Alusia ???
Kropeczka ???

Aga Ty lasko!!!! :D super zdj

Jola "daj na luz" chciałabym, masz jakiś przepis na to?? :confused::confused::confused::confused::confused: odegranie nie wchodzi w gre wkońcu mój ból jest UDAWANY I PRZEKOLORYZOWANY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pokaż sie teraz.. ja za to czekam aż sie przyciemnie troche..;-)

Żanetko mam nadzieję, że waga nie ruszyła w góre po jedzeniu... ?

Edytko jak twój abs ????? mi wrocił celliulit na udach :( jestem załamana..było go już znacznie mniej..

reklama
Do góry