Toxi wszystkiego nalepszego kochana !!!
kurcze,jakos wczesniej przeoczylam,sorki a to przeciez 18-nastka!!! wow
swietnie wygladasz kobitko,w ogole tak z klasa ,i napewno nie jak wiekszosc Twoich rowiesnic teraz...jestes taka ........elegancka jak na swoj wiek.Podziwiam i wielki szacun...nie tyle co za wyglad ale za calokrztalt,jestes madra i fajna dziewczyna i taka pozostan!!!
Mateuszkowa daj na luz ;-) dziwny ten Twoj maz...bo na codzien pomaga a teraz lezy z noga i oczekuje obsluzenia?? no ok. ja rozumiem,ze nie chodzi ale to grzeczniej by poprosil
moj jak lezy z grypa to sie mnie slodko zapyta-kochanie zrobisz mi herbate??? niech juz ten Twoj nie udaje obloznie chorego a cieszy sie,ze to kiedys minie...bo co maja powiedziec ludzie na stale przykuci do lozka ? Ale co sie dziwic jak facet z katarem umiera a co dopiero po operacji...........
My bylismy dzisiaj w ramach dnia dzecka z Maja w takiej hali zabaw...wylatala sie,wyszalala,ale bez cyrku sie nie obeszlo,cos ostatnio znowu strasznie to NIE na topie i bardzo chce rzadzic i rozkazuje i rozstawia nas po katach wrecz
A pojechalim bo pogoda do bani
caly dzien leje ale od jutra ma byc ponoc lepiej,mam nadzieje...
A ja tez jestem od nowa blondynka .... i czuje sie duzo lepiej,bo kocham byc blondynka
przygoda z brazem niech idzie w niepamiec ,jeszcze do konca z ciecia nie jestem zadowolona ,no ale coz...nic innego mi nie pozostaje jak czekac az odrosna