reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota piszesz "tak jeść" - pewnie zajadasz stres. Lepsze to, niż wyładowania atmosferyczne ;) na bliskich... od przyszłego tygodnia ma być ocieplenie, więc pewnie odpuścisz jedzenie.
Dziękuję za info.
Andzelika no.. byłyśmy podobnie duże, z tym, że miałam podobno 4 litry wód, a dziecko szacowano na 4 - 4,5 kg a urodził się 3350 :) 2 tyg. przed porodem ważyłam 94 kg, potem już nie wchodziłam na wagę, nie chciałam wiedzieć...
Edysiek, Gaja ja mam takie wyrzuty sumienia, że latałam za Szymonem już po jego wyjściu z kuchni - ochłonęłam...

reklama
witam,
Iza, Edyta czyli każda z nas ma tak samo:tak: musimy być twarde i nie do zdarcia dla naszych dzieci, nie damy się emocjom :tak:

Dorotka waga ruszy u ciebie w końcu, u mnie spadła do 64,7 i tak sobie stoi ale ja już sie tym nie przejmuję bo przecież zamierzony cel już mam osiągnięty;-)

I muszę dzis zrobić te ciasto maxi king na komunię niedzielną żeby stężało a biszkopt zmiękł:tak:

Witam
Tak na szybciutko chciałam złożyć życzenia WSZYSTKIM NASZYM DZIECIACZKOM:-).
Wizyta u fryzjera udana miałam wczoraj wstawić Wam fotkę ale bateria mi padła w aparacie:-(.
Muszę uciekać bo zaraz mam gościa. Trzymajcie się:-)

Hej Kochane ;)) :))
Ja też życzę Wam i dzieciaczkom samych radości i duuuużo szczęścia :)) i cierpliwości :)) ;*

Andrzelika witaj witaj :) super że Ci tak dużo już spadło a te troszkę teraz to napewno zrzucisz jak będziesz z nami pisać... :) wszystkie razem i każda z osobna dajemy duuużo motywacji(wiem po sobie) Dziewczyny są niezastąpione ;)) ;)) a co do brzuszka ciążowego to faktycznie był ogromny :) :D

Co do krzyku i ewentualnego bicia ( Mateuszkowa mi się też chyba przyda coś na otrzeźwienie więc czekam na priv) to ja jestem straszny nerwus... nie tyle co krzyczę ale czasami też dam klapsa :( moje dzieciaki jeszcze są małe ale czasami jak zaczynam się złościć to Jasio ewidentnie się mnie boi :((( nie wiem jak z tym włączyć ;(( staram się ale czasami średnio mi wychodzi :((

Mateuszkowa Ty się Kochana trzymaj bo teraz napewno masz ciężko :* a jak tam seks ? :p :D

Editek czekamy na zdjęcie nowej fryzury :)) ;))

Gaja a przepis na to ciasto dawałaś? Jak zrobisz to zrób zdjęcie i pochwal się ;)) ja chciałam dzisiaj piec ciasto ale po co ma mnie kusić? ;) ;P

Toxi :*
Wszystkiego co najlepsze,
co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście
- oraz tradycyjnych stu lat :**

Ala przepis jest kilka stron wcześniej razem ze zdjęciem, podałam linka a sama nie zrobię bo w blaszce będzie do niedzieli:tak:
A wiecie jakos mi się w ogóle nie chce na ta komunie jechać, pogoda do doopy ma być, ja mam tylko sukienke letnią i żadnej marynarki ani bolerka:dry: Do tego moi rodzice chcą sie szybko zmyć więc będziemy sami z mojej rodziny a reszta z rodziny bratowej co z nimi tematu nie mam, jakoś tak zero chęci mam.

Hej hej hej!

Edysiek, no właśnie od stycznia zaokrąglałam sobie do 18, i dziś tyle końćze. : D

Alusia, dziękuje :)

Pogoda jest masakryczna dzisiaj, deszcz leje, szaro jest, masakra. ;/

Aga życzę Ci samych urodzinowych wspaniałości, nie tylko dziś ale i na co dzień :)
Wszystkiego najjjjj...czego sobie tylko zażyczysz.

reklama
Alan ważył 4110kg , lekarz nie mówił nic o dużej ilości wód, kazał mnie oszczędzać się w jedzeniu, a ja w ciąży lubiłam jeść często nawet nocami więc stąd z 63kg te 90kg było ;)

Macie jakieś fajne ćwiczenia na brzuch jestem po cc jeszcze ich nie uruchamiałam, a brzuch to taki flak mam :confused:

Do góry